Zimnica za čistu peticu

blog x

Ovogodišnja zimnica može biti brza i jednostavna uz pomoć naših kvalitetnih aparata. Spremili smo neodoljive akcijske cene za vas!

Nema sumnje, stigli smo do onog vremena u godini kada priprema zimnice postaje obavezan ritual. Temperature padaju, lišće počinje da menja boje i polako se pripremamo za hladnije dane koji su pred nama. Spremanje zimnice je tradicija koja seže duboko u našu prošlost. Nekada je to bilo neophodno kako bi se obezbedila hrana tokom dugih i hladnih zimskih meseci. Danas, iako je dostupnost svežeg voća i povrća tokom cele godine postala lakša, mnogi i dalje vole pripremati domaće zimnice iz raznih razloga. Prvo, zimnica omogućava da zadržimo ukuse leta i jeseni tokom cele godine. Ko ne voli da otvori teglu sa svojim omiljenim džemom ili sa božanstvenim ajvarom, ukiseljenim krastavcima usred zime i oseti svežinu i aromu? Osim toga, priprema zimnice okuplja sve članove porodice. Sve je jednostavnije uz zajednički trud, a nagrada je uživanje u ukusnim rezultatima tokom duge zime.

Međutim, spremanje zimnice nije uvek lak posao i može zahtevati puno vremena i truda. Zato su tu APARATI ZA PRIPREMU ZIMNICE iz naše ponude koji pružaju mnoge prednosti. Na primer, seckalice i blenderi vam mogu uštedeti sate kada pripremate povrće i voće za kiseljenje ili pravljenje džema. Vakum aparati omogućavaju duže čuvanje hrane bez gubitka svežine i nutritivnih vrednosti.

AKCIJA NISKIH CENA OD 11. DO 24. SEPTEMBRA

  • Tehnomedia je tu da vam olakša pripremu zimnice. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman kvalitetnih aparata koji će vam pomoći da brzo i efikasno pripremite zimnicu. I ono što je još bolje, nudimo ih po akcijskim cenama od 11. do 24. septembra. Dakle, neka Tehnomedia bude vaša prva destinacija za nabavku aparata za pripremu zimnice.
zimnica x  x

Kuhinjske vage, mikseri i seckalice

  • Kuhinjske vage su neophodan alat za precizno merenje sastojaka pri pripremi recepata, osiguravajući tačnost i kvalitet jela. Mikseri omogućavaju brzo i efikasno mešanje i mućenje sastojaka, olakšavajući pripremu raznih smesa, od testa do kolača. Seckalice su korisni uređaji za brzo i ravnomerno sečenje voća, povrća i drugih namirnica, čime štede vreme i olakšavaju pripremu obroka.

Električni tiganji, mini šporeti, mašine za mlevenje mesa i rešoi

  • Električni tiganji su praktični uređaji koji omogućavaju brzo i ravnomerno pripremanje različitih jela bez potrebe za šporetom, čineći kuvanje mnogo jednostavnijim. Mini šporeti su kompaktni uređaji savršeni za manje kuhinje ili za dodatnu kulinarsku fleksibilnost, omogućavajući pripremu obroka čak i kada nema standardnog i velikog šporeta. Mašine za mlevenje mesa su korisni aparati za one koji vole da pripremaju razne mesne proizvode, poput kobasica, mlevenja mesa ili žele kontrolisati sadržaj mesa u svojim receptima, nudeći svežinu i kvalitet. U ovom slučaju možete da meljete paradajz za kečap ili neki sos, kao i papriku koju ćete iskoristiti za pravljenje ajvara ili raznih umaka i soseva.
image

Rešoi i multipraktici

  • Rešoi su moderni kuhinjski uređaji koji omogućavaju brzo i precizno pripremanje različitih jela na visokoj temperaturi, čineći ih idealnim za profesionalce i ljubitelje kuvanja. Multipraktici su višenamenski kuhinjski uređaji koji kombinuju različite funkcije kao što su seckanje, mlevenje, mešanje i pasiranje, čineći pripremu hrane bržom i efikasnijom.

Specijalizovani kuhinjski aparati: aparati za zavarivanje i vakumiranje, lonac za sporo kuvanje, aparat za kuvanje na pari, električni aparat za kuvanje, multicooker, all-in-one sveobuhvatni ekspres lonac, višenamenski aparat za kuvanje

  • Aparat za zavarivanje i vakumiranje omogućava produženo čuvanje hrane u vakumskim kesama, čuvajući svežinu i sprečavajući oksidaciju. Lonac za sporo kuvanje je savršen za pripremu ukusnih i sočnih jela bez mnogo truda, jer polako kuva sastojke na niskim temperaturama i čuva arome i teksture. Aparat za kuvanje na pari omogućava zdravu i niskokaloričnu pripremu hrane, a ostaju sačuvani svi vitamini i minerali, dok istovremeno jelo zadržava prirodne boje i ukuse namirnica. Električni aparat za kuvanje je praktičan uređaj za brzu pripremu raznovrsnih jela. Multicooker je višenamenski kuhinjski uređaj koji omogućava pripremu različitih jela koristeći različite metode kuvanja. All-in-one sveobuhvatni ekspres lonac kombinuje različite funkcije za brzu i jednostavnu pripremu obroka. Višenamenski aparat za kuvanje pruža širok spektar opcija za raznoliku pripremu hrane.

Recept za pripremu ajvara možete videti OVDE.

Recept za pripremu džema od šljiva sa čokoladom i sa čokoladom i rumom pogledajte OVDE.

Recept za pripremu: pindžura, paradajza u flaše, kiselih krastavčića i turšije saznajte OVDE.

Recept za pripremu ljutenice, ajvara od nepečenih paprika i malidžana-ajvara od zelenih paprika vidite OVDE.

Rcepte za pripremu slatke zimnice. Slatko od dunja, šljiva i od smokava, Džem od bundeva i od šipurka i Sirup od nane vidite OVDE.

Zaključak

Vreme je da se pripremite za zimu, ali to ne mora biti naporan proces. Pomoću modernih aparata, priprema zimnice može biti brza, jednostavna i zabavna aktivnost za celu porodicu. Kod nas ćete pronaći širok izbor aparata za pripremu zimnice koji će vam olakšati proces konzerviranja omiljenih ukusa tokom cele godine. Osim toga, naša mreža prodavnica se širi širom Srbije, sa 69 lokacija koje vam stoje na raspolaganju. Ako vam je draže online kupovina, posetite našu web stranicu i pregledajte našu ponudu iz udobnosti svog doma. Ne propustite akciju i iskoristite priliku da ih nabavite po povoljnijim cenama. Vaša zimnica nikada nije bila tako jednostavna i pristupačna!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *