100 dana probe za Lumeu

naslovna

Iskoristite praznične popuste i akciju 100 dana testiranja za Lumeu BRI950 i BRI956 od 28. decembra do 31. januara 2021. godine.

Svi vole da izgledaju lepo i negovano. U Tehnomedia prodavnicama očekuju vas aparati koji će vam u tome pomoći. Od fenova, presa za kosu pa do epilatora. Niko ne voli malje i dlačice. Skidanje voskom ili na neki drugi način je bolna metoda. Nakon tretmana depilacijom obavezno se pojavi crvenilo, a moguće su i opekotine. Brijač takođe nije dobra ideja, jer postoji mogućnost da se isečete, koža će se svakako iritirati, dlake će urasti i postati gušće i jače. Pravo rešenje je IPL epilator, odnosno laserski epilator. Predlažemo vam dva Philips modela Lumea IPL uređaj BRI956/00 i Lumea IPL uređaj BRI950/00.

Period 100 dana probnog rada ovog aparata važi samo za ove modele koji su kupljeni u periodu od 28. decembra do 31. januara 2021. godine.

Philips  BRI  UP global fitconstrainwidhei zoom

Ovo je pravi novogodišnji i božićni poklon koji će sasvim sigurno oduševiti vašu lepšu polovinu. Po najpovoljnijoj prazničnoj ceni sada ga možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama, a ono što je najvažnije imate mogućnost probnog rada 100 dana, odnosno tokom perioda trajanja ove akcije. Ako niste zadovoljni uređajem možete ga i vratiti tokom trajanja akcije testiranja do 31. januara 2021. godine. Potrebno je da uz aparat priložite i kopiju fiskalnog računa, kao i da navedete razlog vraćanja.

Ovi epilatori imaju intenzivna pulsirajuća svetla a tretiranje je skoro bezbolno. Jednostavno je korišćenje i potrebno je samo da pritisnete dugme nakon što aparat odredi koji je intenzitet svetlosti potreban za taj deo kože uz pomoć Smart Skin senzora. Ovi aparati svetlosnim impulsima uklanjaju dlaku iz korena. Ponavljanjem tretmana rast dlaka se smanjuje, a nakon četiri, koža postaje potpuno glatka. Na 4 do 8 nedelja je potrebno samo povremeno održavati kožu. Za bikini deo i pazuh potrebno je da izdvojite po 1 minut, dok je za noge potrebno da izdvojite 8 minuta. 

Philips  BRI  RTP global fitconstrainwidhei zoom

Imaju posebne nastavke za pazuh ili bikini zonu, pored onih za telo i lice. Po kombinaciji oblika, veličini prozorčića i filtera razlikuje se svaki pametni dodatak pa pruža prilagođene programe tretmana za određene delove tela kada se lako doda uređaju. Recite doviđenja kozmetičkim salonima, jer ćete sa ovim aparatom sve moći sami da obavite kod kuće. S obzirom na cene tretmana u salonima uštedećete novac.

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu “lepo ležu u ruku” tako da će vam lako biti dostupni svi delovi tela.

Philips  BRI  PID global fitconstrainwidhei zoom

Ako želite da se jednom zauvek otarasite dlačica ovo je pravo sredstvo. Požurite do Tehnomedie i iskoristite ovu akciju. Ne zaboravite, rezultati su trajni, a Lumea IPL uređaj BRI956/00 i Lumea IPL uređaj BRI950/00 potpuno uklanja malje bez bola. Period trajanja akcije “Garancija na povratak novca” 100 dana testiranja za Lumeu BRI950 i BRI956 je od 28. decembra do 31. januara 2021. godine.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Philips  BRI  UP global fitconstrainwidhei zoom
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *