Najbolje za kraj

naslovna

Po scpecijalnim novogodišnjim cenama kupite televizor u Tehnomedia prodavnicama i ulepšajte sebi i drugima novogodišnje i božićne praznike.

Deda Mraz vas podseća da je trenutak da se opustite i provedete vreme sa porodicom a za to vam je potreban televizor. Iskoristite neodoljivu ponudu Tehnomedie za kraj godine i kupite po novogodišnjim cenama televizor po svojoj meri. Pravo je vreme za kupovinu a ove fantastične popuste morate iskoristiti.

image

Budite zdravi, poštujte preporuke protiv korona virusa i posetite Tehnomedia prodavnicu kako biste nabavili savršen televizor po prazničnim cenama“, poručuje vam Deda Mraz.

Najbolje ćete se opustiti uz TV. Ovo je vaš prozor u svet. Izaberite po fantatsičnoj ceni: Fox, Grundig, Tesla, Vivax, Sharp, Stella, Hisense, Toshiba.

Ovi televizori poseduju mnogo novih opcija i funkcija koje vam omogućavaju da uživate u televizijskim i dodatnim sadržajima. Možete izbrati dijagonalu ekrana koju želite. Veliki ili mali na vama je odlučite. Izuzetnog su kvaliteta i mogućnosti. Pored postolja podržavaju montažu na zid pomoću nosača. Koliko tačaka televizor može da prikaže pokazuje rezolucija ekrana. Rezolucija od 1 366 x 768 tačaka je dovoljna za gledanje standardnog televizijskog signala, a za filmove 720p a označava HD Ready. Naravno gledanje filmove i ostalog sadržaja je moguće i u većoj rezoluciji. Na televizorima sa FullHD ekranima sve će izgledati detaljnije. 4K UHD rezoluciju imaju napredniji televozori i mogu prikazati čak 3840×2160 piksela. Smart televizori imaju zanimljive opcije kao što su aplikacije i igre kao one na mobilnim telefonima. Dostupan vam je pregled interneta, društvenih mreža, skype…Poseduju WiFi ili mrežni konektor, a možete dodati i razne periferije poput Web kamere, miša i tastature.

image

Ulepšajte praznike sebi ili onima koje volite vrednim poklonom. Uz ove televizore najbolje ćete ispratiri staru i dočekati Novu godinu. Ako želite da se opustite, zabavite, informišete sa ovim televizormom ćete i to moći.

Deda Mraz ima čarobne moći i zato morate do Tehnomedie poći. Verujte u čuda, jer su moguća. Iskoristite ovu neodoljivu Tenomedia ponudu za kraj godine i kupite televizor kakav ste oduvek želeli po sjajnim cenama. Pripremite se na vreme za opuštanje u prazničnim danima.

Akcija traje do isteka zaliha.

image

Deda Mraz i Tehnomedia žele Vam Srećnu Novu godinu!!! Ho, ho, ho!!!

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *