Kupiš 3 velika aparata bele tehnike Bosch i dobiješ vredan poklon još

naslovna

Sjajna Bosch akcija u Tehnomedia prodavnicama. Ako u ovom prazničnom periodu odlučite da kupite 3 velika Bosch uređaja bele tehnike, na dar dobijate 2 u 1 štapni akumulatorski usisivač.

Kupite 3 velika uređaja bele tehnike ovog proizvođača i dobićete na poklon Bosch usisivač. Akcija traje do 14. januara 2021. Bosch stalno razvija nove tehnologije koje olakšavaju život u domaćinstvu. Sa Boschom bićete zadovoljni, srećni i sigurni, a uobičajene aktivnosti obavljaćate brže i jednostavnije i zato iskoristite ovu pogodonst i akciju.

Svoj dom možete opremiti: aspiratorom, frižiderom, zamrzivačem, mašinom za pranje veša, mašinom za sušenje veša, mašinom za pranje sudova, ugradnom mašinom za pranje sudova, ugradnom pločom, ugradnom rernom, šporetom.

image

Za bilo koji Bosch uređaj da se odlučite nećete pogrešiti. Sa Bosch sudo mašinama zauvek ćete reći zbogom ručnom pranju posuđa.Vaši sudovi moraju biti čistiji nego što je to uobičajeno, a sa Bosch i dubinskim pranjem je to moguće. Bosch mašine za pranje sudova sa funkcijom HygienePlus povećavaju temperaturu ispiranja kako bi uklonile zaostale mikrobe i bakterije i osigurale higijenski čiste rezultate. Najveće prednosti Bosch mašine za pranje sudova po stilu i veličini sigurno će odgovarati vašoj kuhinji. Nakon svakog ciklusa pranja rezultat će biti savršeno čisto i suvo suđe. One su izuzetno tihe i pametne.

image

Sa frižiderima i zamrzivačima ovog brenda bićete prezadovoljni, jer su savršeni. Bosch već 80godina razvija tehnologije hlađenja koje svakodnevni život čine lakšim. Zahvaljujući inovativnim rešenjima za održavanje svežine, Bosch frižideri čuvaju hranu svežom tokom dužeg perioda i praktičniji su zahvaljujući fleksibilnoj unutrašnjosti.

Bosch mašine za sušenje i za pranje veša su jedinstvene, kvalitetne i dugotrajne. Odlikuju ih brojne inovativne tehnologije kao što su dodatni programi i funkcije koje osiguravaju maksimalan komfor pri korišćenju aparata. U ovom periodu Bosch mašina za sušenje veša vam je neophodna. Nemate dovoljno prostora za sušenje u domu ili ne želite da vam danima stoji na žici i zato iskoristite ovu akciju i kupite model koji vama najviše odgovara. Bićete zadovoljni kvalitetom i njenim mogućnostima. Blag topao vazduh, pametni programi i bubanj je konstruisan tako da štiti tkanine. Ove mašine koriste toplotnu pumpu odnosno zadržavaju i ponovo upotrebljavaju vrući ispušteni vazduh i tako se dobija veći deo energije za naredni postupak sušenja. Samim tim i ušteda energije je velika. Bosch mašine za pranje veša su savršene i odličan izbor. održavanje higijenski čistog veša JE glavni prioritet i zato su Bosch mašine za pranje veša konstruisane sa programom AllergyPlus koji održava temperaturu tokom ciklusa pranja konstantnom. Dodat je još jedan ciklus ispiranja kako bi se osigurao higijenski čist veš, koji posebno efikasno ubija mikrobe i grinje. Verovali ili ne higijenski rezultati pranja ubijaju 99,99% uobičajenih mikroba.

MCIM HS Bosch IronAssist washer dryer

Bosch rerne, kuhinjske ploče i drugi proizvodi ovog brenda olakšaće vam da postignete savršene rezultate tokom pripreme i spremanja obroka.  Ugradne rerne su izuzetne i imaju mnoge funkcije i bezbroj mogućnosti. Tako na primer u zavisnosti od modela rerne, možete birati između 40 recepata. Jednostavno podesite rernu na displeju, unesite dodatnu težinu jela i pritisnite „start“. Svako jelo biće uspešno pripremljeno jednostavnim dodirom dugmeta, jer će Bosch rerna automatski podesiti idealan grejni režim, temperaturu i trajanje pripreme.

image

Bosch ploče za kuvanje su savršene. Predstavljaju kombinaciju najnovijih tehnologija Bosch indukcionih ploča i aspiratora u jednom aparatu. Ugrađeni ventilacioni modul izvlači paru i neprijatne mirise na njihovom izvoru. One koriste manje električne energije i veoma su pouzdane.

Bosch usisivači su kvalitetni i moćni, a pružaju prvoklasne rezultate prilikom čišćenja. Pogodni su za osobe sa alergijama, zahvaljujući na primer hepa higijenskim filterima.

Usisivač koji ćete dobiti na poklon odmah nakon obavljene kupovine je Bosch BCHF216B model štapnog usisivača.Ovaj usisivač je bez kabla,veoma fleksibilan i praktičan. On je 2 u 1 odnosno i ručni i baterijski u jednom uređaju. Sa visokim je performansama i idealan pomoćnik za brzo čišćenje između dva usisavanja. Zahvaljujući visokoj efikasnoj tehnologiji bez kese i četki temeljno čisti sve tipove podova. Jednostavano se upotrebljava, čisti i čuva zahvaljujući maloj težini i sistemu Easy Clean System.

Novogodišnji i božićni praznici su pravo vreme za kupovinu. I zato kupite Bosch i dobićete još. Kupite 3 aparata Bosch bele tehnike u Tehnomedia prodavnicama i na poklon dobijate Bosch usisivač bez kabla. Akcija traje u periodu od 24. decembra do 14. januara 2021. godine. Tehnomedia je totalno drugačija o drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *