Tehnomedia na Terazijama

x Otvaranje terazije blog

Tehnomedia 28. decembra svečano otvara prodavnicu u Beogradu u Kolarčevoj 7, na Terazijama. Pored akcija, popusta i slavljeničkih cena očekuju vas i vredni pokloni: frižider, televizor, mašina za sušenje veša, štampač i Marvo stolica.

Ovo je 50. maloprodajni objekat u našoj zemlji i 8. u Beogradu. Površina prodajnog prostora je 250 kvadrata i zaposleno je 12 radnika. Pored odlične lokacije kupcima nudimo širok asortiman robe, povoljne cene i najbolje uslove plaćanja.

   n x

Mali i veliki aparati širokih namena, sve za domaćinstvo, bela i ugradna tehnika, audio i video uređaji najmodernije generacije, najnoviji IT uređaji, desktop računari, laptopovi, tableti i još mnogo toga nalazi se u bogatoj ponudi Tehnomedie. Preko 6 000 artikala za sve uzraste, generacije i različite namene. Najpoznatiji brendovi i najpopularniji proizvodi očekuju vas uskoro na još jednoj beogradskoj adresi u Kolarčevoj 7.

Na dan svečanog otvaranja nove ekskluzivne prodavnice u Beogradu, na Terazijama, Tehnomedia će obradovati svoje kupce i nagraditi ih. Obezbedili smo 5 poklona izuzetne vrednosti.

U ponedeljak, 28. decembra najsrećnijim dobitnicima biće uručeni: frižider, televizor, mašina za sušenje veša, štampač i Marvo stolica.

image

LG frižider GSL760SWXV čija je vrednost 139 990 dinara možda ćete baš Vi dobiti. Uslov je da obavite kupovinu u vrednosti preko 20 000 dinara i imate sreću.

Ovaj Side-by-side frižider je zapremine 601 litar. Kapacitet frižidera je 405 l, a zamrzivača 196 l. Sistem hlađenja je Total No Frost. Energetske klase A+. Poseduje dispanzer za hladnu vodu, led i mrvljeni led. Zahvaljujući velikom kapacitetu možete sa ovim frižiderom da uživate u bolje organizovanom prostoru i većem kapacitetu. Napravite zalihe hrane i uskladištite sve što vam je potrebno. zahvaljujući Jedinstveno tehnologiji FRESH Balancer kompanije LG održava nivo vlage na optimalnom nivou zatvaranjem kutije za povrće, pri čemu se duže održava svežina povrća i voća.

image

Možda vam se osmehne sreća i 28. decembra iz prodavnice izađete sa specijalnim i izuzetno vrednim poklonom, HISENSE LED televizor H65U7B Smart 4K koji daruje Tehnomedia. Potrebno je samo da ostvarite kupovinu preko 20 000 dinara, a vrednost poklona je 109 990 dinara.

Ovaj pametni televizor ostaviće vas bez daha. Veličina LED ekrana je 65″ (165 cm). 4K Ultra HD donosi preko 8 miliona piksela da stvori potpuno novi svet na izuzetno velikom ALR ekranu. Slike su oštrije, svetlije i prikazane su u pravim bojama upravo onako kako je režiser zamišljao da ih vidite. Ima bogatu paletu boja 1,07 milijardi boja. Zvuk je čist, jasan i savršen. Super tanak i elegantan dizajn ga čini posebnim. Odnos stranica je 16:9.

image

Nikad se ne zna, možda budete srećne ruke i dobijete Bosch mašinu za sušenje veša WTH85203BY. Kupite neki proizvod iz naše bogate ponude i sa računom čiji je iznos veći od 20 000 dinara postoji šansa da baš vi budete taj dobitnik. Vrednost poklona je 71 990 dinara.

Kapacitet sušenja je 8 kg. Štedi i vodu i struju. EasyClean filter je sa A++, odnosno obavlja veoma efikasno sušenje. AutoDry omogućava da nežno suši veš do stepena suvoće koji želite. Kvalitena je, pouzdana i nije bučna. AntiVibration dizajn koji ima protiv vibracija daje joj izuzetnu stabilnost i prijatno tih rad zahvaljujući specijalnoj zaštiti od vibracija. Ovo je ekološka mašina za sušenje veša sa ekološki najprihvatljivijim sredstvom (R290). Zahvaljujući LED displeju moći ćete jednostavno da upravljate na dodir i koristite mnoge dodatne funkcije kao što su odlganje uključivanja i prikaz preostalog vremena.

image

Vredan poklon dobiće i samo jedan kupac sa obavljenom kupovinom u vrednosti od preko 10 000 dinara. Njega će Tehnomedia obradovati Epson MF štampačem M2140 EcoTank ITS, čija je vrednost 30 990 dinara.

Ovo je 3 u 1 uređaj. Sada ćete moći da štampate, kopirate i skenirate. Tri u jedan sistem rezervoara za mastilo vam omogućava da iskoristite mnogobrojne prednosti. Novi monohromatski EcoTank štampač ima elegantan i kompaktan dizajn koji je jednostavan za korišćenje. Dostavljeno mastilo omogućava štampanje do neverovatnih 11.000 stranica, a isporučuje se u dve bočice koje se dopunjuju jednostavno i bez nereda. Imate mogućnost USB povezivanja. Brzina štampe od 20 str/min i dvostrano štampanje povećavaju produktivnost. Troši malo energije, a za inkdžet štampu nije potrebna toplota.

image

Ovo je vreme poklona i darivanja, jer se bliže novogodišnji i božićni praznici. Nadamo se da ćete baš Vi biti taj srećnik koji će za obavljenu kupovinu u vrednosti preko 10 000 dinara, dobiti poklon Marvo stolicu CH-106. Njena vrednost je 15 290 dinara.

Ova gaming stolica pružiće vam neverovatnu udobnost. Prelepog je i atraktivnog dizajna. Hidraulični sistem je 100 mm, a naslon za ruke pvc. Možete podešavati visinu i nagib. Ima čeličnu bazu i robusne ručke tako da može izdržati težinu do 150 kg. Za podršku vratnog dela kao i donji deo leđa nalaze se 2 jastučića na samom naslonu koji mogu i da se skinu. Rotacija je 360 stepeni.

Radno vreme ovog maloprodjnog objekta u Beogradu na Terazijama u Kolarčevoj 7 je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 17 sati.

Jedinstveno iskustvo kupovine doživećete samo u Tehnomedia maloprodajnim objektima, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

Tehnomedia ispunjava želje svojih kupaca i imamo nameru da vam budemo što bliže, zadovoljimo vaše potrebe i budemo uvek na usluzi. Dođite u ponedeljak, 28. decembra, jer ko zna, možda ćete baš Vi biti srećni dobitnik vrednog poklona. Očekujemo vas!!!

( Sređivanje i radovi se privode kraju… )

   n x
   n  x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n  x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *