Sušilica za veš

naslovna susilica

Za sušenje veša u zatvorenom prostoru zimi ili na terasi i u dvorištu tokom letnjih meseci neophodna vam je sušilica za veš. Tehnomedia ima odličan izbor.

Svi žele da imaju uredan dom. Tu idilu često pokvari gomila veša a posebno tokom zime. Umesto žice za veš i štipaljke kao i sušenje na terasi ili u dvorištu veš se prebacuje na sušilicu.

Ovu spravu svako ima u svom domu. Vreme je da je zamenite novom a u Tehnomedia prodavnicama ponuda je odlična. Birajte proizvođače: Leifheit, Lindo, Texell

U Tehnomedia maloprodajnim objektima možete pronaći sušilice za veš koje možete prilagoditi raznim prostorijama. Velike, male, različitih oblika, funkcionalne i prilagodljive. One su sklopive tako da ih možete nakon upotrebe odložiti. Mobilne su i prema potrebi mogu stajati u kupatilu, hodniku, sobi, na terasi… U Tehnomediinoj ponudi su klasični modeli, kružnog oblika, u obliku ringišpila…

Više od 2 veka postoji sušilica za veš. Engleska je karakteristična zbog najvećeg broja kišovitih dana i veš se sušio pored peći. U severnoj Engleskoj krajem XVIII veka je tako nastao stalak a na njemu je bio poređan veš kako bi se garderoba u isto vreme ravnomerno osušila. Ta prva naprava zvala se konj za sušenje veša ili sluškinja. Bila je napravljena od drveta kao dvostrani ram sa 3 daščice između i tu se ređao veš. U to vreme mlade su u novu porodicu u miraz donosile korito, dasku za pranje i drvenu sušilicu. Kako se razvijala i napredovala tehnika tako se i daska menjala. Novi žičani oblik sprava za sušenje je dobila tek u XX veku.

image

Sobna sušilica podseća na jednu policu sa žičanim pregradama. Ako imate radijatore sušilice koje su specijalno dizajnirane za njih su pravi izbor. Nisu glomazne, zauzimaju vrlo malo prostora i veoma su funkcionalne. Veš ćete ravnomerno i veoma brzo osušiti.

Zidne sušilice su veoma praktične lako se sklapaju a neki modeli podsećaju na makaze. za male prostore su idealne. Okvir je napravljen od poncikovanog lima i žica.

Sušilice za veš su lagane i možete da je stavite gde želite. S obzirom na kvalitet izrade veoma su stabilne i postojane. Žice su izrađene od kvalitetnog materijala koji čuva garderobu i tkaninu.

Tehnomedia vam nudi više vrsta sušilica za veš. Od velikih do onih manjih dimenzija. Sklopive sa aluminijumskim žicama su dovoljno prostrane da može stati veća količina veša i veoma su stabilne.

Sušilice za veš imaju i plastične dodatke koji imaju svoju namenu i praktični su. Ne morate da koristite štipaljke već pomoću njih možete da prostrete čarape, donji i sitniji veš.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i po povoljnim cenama nabavite ovu spravu za sušenje veša.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *