Kupiš veš mašinu i dobiješ peglu

naslov foto

Kupite Candy mašina za pranje veša CSP 129TWS3-S do 18. februara i na poklon dobijate savršenu peglu.

Veš mašine sa inovativnim tehnologijama život čine lakšim i jednostavnijim. Štede nam vreme a krajnji rezultat je besprekorno čist, mirisan, lep i očuvan veš. Predlažemo Candy samostojeću mašinu za pranje veša sa prednjim punjenjem čiji model nosi oznaku CSP 129TWS3-S. Jednostavna za upotrebu i veoma efikasna, jer štedi i vreme i novac. Na vama je samo da izaberete odgovarajući program za pranje veša, a sve ostalo je njen posao. Minimalno će utrošiti vodu, struju, deterdžent. Na kvalitet pranja veša utiče i broj obrtaja u mašini. Brzina centrifuge ovog modela je 1200 obrtaja u minuti. Taj veći broj obrtaja omogućiće i da veš bude bolje isceđen i na taj način će se brže osušiti. Ova Candy veš mašina je vaš pravi oslonac.

Širina ove samostojeće mašine za pranje veša je 600 mm. U mašinu staje 9 kg veša. U zavisnosti od potrošnje struje i vode, količinu veša, vreme pranja se prilagođava automatski. Veoma je štedljiva i efikasna i to će se odraziti na računu za struju i vodu, jer je njena energetska klasa A +++. Poseduje 16 programa pranja. Nije glasna i njen nivo buke je prilikom pranja 61 dB, a dok centrifugira 77 dB. Mašina ima i opciju da odložite početak pranja unapred do čak 24 sata.

Veoma je brza pa će tako za samo 29 minuta oprati do 9 kg veša. Lako je upravljanje pomoću touch kontrolne ploče. Dizajn je jednostavan a savremen. Efikasno i brzo pranje veša obezbediće vam Mix Power System+ tehnologija u kombinaciji sa savremenim i jednostavnim dizajnom.

Iskoristite akciju i kupite ovaj model Candy mašine za pranje veša u Tehnomedia prodavnicama do 18. februara i na poklon dobijate Hoover TIM2500EU peglu.

image

Mnogima je peglanje naporan posao bez kraja, ali sa pravom peglom ovaj posao postaće zadovoljstvo. Sve će biti besprekorno ispeglano sa Hoover TIM2500EU peglom. Poseduje dugme Self Clean za proces samočišćenja od kamenca, dugme za prskanje vode na veš, mehanički termostat, bezbednosno automatsko isključivanje u slučaju da se ne pomera duže vreme i zapreminu posude 0,3 l. Njena snaga je 2500 W. Grejna ploča je keramička. Teška je 1,5 kg. Sve će biti besprekorno ispeglano pomoću ove pegle.

Akcija u Tehnomedia maloprodajnim objektima traje od 18. januara do 18. februara 2021. ili do isteka zaliha poklona.

Ova veš mašina ispuniće sve vaše zahteve i želje i zato iskoristite ovu pogodnost i kupite je po neverovatno povoljnoj ceni i plus dobijate i poklon. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *