Veš mašina sa visokim IQ

naslov

Candy Bianca mašina za pranje vešaBWM 1410 PH7B  je inteligentna, brza, efikasna i jednostavna za korišćenje.

Kućni uređaj bez koga ne možemo je mašina za pranje veša. Najviše joj se obraduju žene, jer zahvaljujući njoj ručnom pranju veša došao je kraj.

Predlažemo vam idealnu, pametnu i intuitivnu mašinu Candy Bianca koja će uraditi sve ono što želite, a rezultati će biti besprekorni. BWM 1410 PH7B je jedina sposobna da opere sve vrste tkanina i to na svakom programu za manje od sat vremena zahvaljujući zoom tehnologiji. Rezultati pranja su A klase. Birajte vodenu paru, a pomoću Mix Power Jet+ System  tehnologije za kratko vreme dobićete najbolje. Čist deterdžent sa vodom se ubrizgava direktno u vlakna tkanine i zajedno Boost Heating System i CPU Accelerator.

image

Upotreba ove mašine za pranje veša je jednostavno, jer su vrata veća, viša i lakša. Prilikom korišćenja nije potrebno da savijate kičmu, jer poseban nagib od 11 stepeni omogućava da koristite Smart Ring.

Rukovanje je lako. Nema dugmića i jednosatvno je upravljanje. Najkorisnije programe i najpopularnije opcije možete koristiti samo dodirom prsta. Veliki karakteri i simboli su jasni i vidljivi i sve lako klizi zahvaljujući soft touch selektoru. Upravljanje je elektronsko, pomoću jedinstvene Smart Ring kontrolne table. Ovo je novi sistem navigacije korisničke ploče jednim prstom. Možete da kombinujete 8 najkorišćenijih programa i sa 4 najkorisnije opcije kako bi mogao da se koristi širok izbor rešenja i to više od 700 kombinacija.

Ova mašina je sa prednjim punjenjem sa kapacitetom pranja 10 kg. Broj obrtaja u minuti je1 400. Potrošnja struje 0.715 kWh. Zato će vaš veš biti besprekorno isceđen. Visoke energetske klase A+++ što znači da štedi i struju i vodu a u to ćete se uveriti na računima na kraju meseca. Efikasnost pranja je savršen i nosi oznaku A. Nije bučna tokom rada. Dok pere nivo buke iznosi 51 dB,a prilikom rada centrifuge 78 dB. Sa 9 programa pranja sve ćete obaviti lako i jednostavno, a veš će biti savršeno opran, čist i mirišljav. Ova mašina za pranje čuva tkaninu i nežno ali sa maksimalnim učinkom tretira veš.

Povezivanje je jednostavno putem Wi-Fi + Bluetooth-a.

Bianca ima poseban algoritam i on omogućava da imate dijalog s njom putem pametnog telefona. Ona razume vaše potrebe i ispravlja vas ako pogrešite. Sa vašim glasom i razgovom možete je kontrolisati tokom pranja pomoću simply-Fi aplikacije. Biancu Candy pitajte kako da pokrenete program i ona će vas obavestiti kada počne i završi sa pranjem. Možete je pitati i za savete oko skidanja fleka i naravno još dosta toga. Putem ove aplikacije pristupićete velikom broju korisnih funkcija. Bežična kontrola će vam sve olakšati. Pokrenite je ili prekinete ciklus pranja kako bi proverili status i aktivirali funkciju koja omogućava svežinu veša dugo nakon pranja. Sa ovom mašinom za pranje veša omogućen vam je najbolji tretman različitih stvari koje perete pomoću dodatnih programa. Poseduje naprednu dijagnostiku tako da ako kojim slučajem dođe do nekih problema aplikacija će vam pomoći da prepoznatte i rešite program. Ova mašina za pranje veša je sigurna, bezbedna, kvalitetna i inteligentna. Možete kontrolisati i pratiti potrošnju energije mašine. Održavanje je automatsko.

Ovom moćnom Candy veš mašinom se lako rukuje i puni. Štedi struju i vodu i sa njom ćete moći da unapredite efikasnost pranja zahvaljujući najnovijim tehnologijama. Lako ćete izabrati idealan program za maksimalan učinak pranja, uz minimalnu potrošnju struje, vode, deterdženta i uštedu vremena. Možete uključiti i odloženi start do 24 sata i uključiti je kada poželite. Bubanj je napravljen od inoxa a njegova zapremina je 66 l.

Standardnih je dimenzija širina je 60 cm, visina 85, a dužina 54 cm. Lepog je dizajna u crnoj boji.

Ako želite moćnu mašinu za pranje veša koja će uštedeti vaše vreme i novac i kao krajnji rezultat vam dati savršeno čist i mirišljav veš odlučite se za ovaj Candy model u Tehnomedia prodavnicama.

Candy je 1945. godine u mestu Monza u Italiji napravio MODEL 50 u mehaničkim radionicama za proizvodnju visoko preciznog alata. Bila je ovo prva italijansa mašina potpuna i celovita. Danas je Candy na međunarodnomtržištu vodeće ime.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ovu mašinu za pranje veša po povoljnoj ceni i najboljim uslovima plaćanja i kupovine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *