5 godina garancije za Samsung

samsung

Za kupovinu određenih Samsung uređaja i aparata do 30. juna dobijate 5 godina sigurnosti.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite određeni Samsung proizvod i dobićete 5 godina garancije i bezbrižnosti.

Odlučite se za: frižider, mašinu za pranje i sušenje veša, mašinu za pranje veša, ugradnu ploču, ugradnu rernu ili usisivač.

Ako želite pametno i brže pranje i sušenje veša neka vaš izbor bude Samsung. Vrhunsku čistoću dobijate sa ovim brendom. Odeću ćete oprati uz manje energije, truda i vremena. Jedino će mašine ovog brenda biti u stanju da snažno i pažljivo očiste i operu sve što je potrebno na niskim temperaturama. Uz Eco Bubbl tehnologiju deterdžent se pretvara u mehuriće, pa tako brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoću, istovremeno štedeći energiju i štiteći boju i teksturu materijala. Ove mašine se prilagođavaju vama i vašim potrebama. Veš će biti savršeno osušen, mirišljav i mekan. Ako ne želite neće ni biti potrebe da većinu stvari opeglate.

image

Samsung usisivač je sjajan. Lak je za korišćenje, a moćan i siguran. Ovaj jak bežični štapni usisivač jednostavno će očistiti sve vrste podova. Digitalni inverter motor stvara usisnu snagu do 150 W. Aerodinamički dizajn vazdušnog sistema optimizuje i protok vazduha, dok multiciklonska filtracija vazduha zadržava sitne čestice prašine. Ovaj usisvač na primer ima ultrafini filter prašine koji sakuplja 99,999% prašine i alergena. Udisaćete čistiji vazduh sa petoslojnim HEPA filtrirajućim sistemom.

Samsung frižideri su prostrani, minimalističkog dizajna i savršeno će se uklopiti u kuhinjski nameštaj. Svežinu namirnica ovi frižideri čuvaju nekoliko puta duže.

Samsung ugradna rerna i ploča kuvanje čine lakim i zabavnim. Ugradne rerne su brze i efikasne. Toplota se širi ujednačeno kroz rernu, tako da će sva vaša jela biti pečena na istoj temperaturi i istom brzinom. Takođe brže dostižu željenu temperaturu i imaju veću uštedu energije. Katalitička obloga na zadnjoj strani pećnice apsorbuje masnoće od prskanja i kapanja tokom kuvanja, a pri visokim temperaturama dolazi do oksidacije ostataka.

image

Ako jela pripremite na Samsung ugradnoj ploči kuvanje će vam predstavljati pravo zadovoljstvo, a ukus će biti božanstven. Dostupna je funkcija zaključavanja zbog dece. Samsung keramičke ploče za kuvanje poseduju višenamenske zone koje lako mogu da prihvate šerpu ili tepsiju svih dimenzija.

Za ostvarivanje prava na garanciju u trajanju od 5 godina potrebno je registraciju da prijavite na  www.samsung5godinagarancija.rs i to najkasnije 30 dana nakon kupovine. Garancija se odnosi isključivo na fizička lica.

Požurite do Tehnomedie i kupite Samsung. Iskoristite ovu pogodnost koja traje u periodu od 1. do 30. juna. Izaberite određeni Samsung model i dobijate petogodišnju bezbrižnost, sigurnost i garanciju.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *