5 godina garancije za Tesla TV

x Tesla  god

Za Tesla televizore kupljene do 30. juna u Tehnomedia maloprodajnim objektima dobićete garanciju od 5 godina.

Bez televizora ne možetmo da zamislimo svoj život. Navikli ste da makar na kratko u toku dana zavirite u taj prozor u svet. Kupovinom Tesla TV uređaja u Tehnomedia prodavnicama do kraja juna bićete bezbrižni 5 godina. U ponudi su modeli modernog dizajna i izuzetnog kvaliteta. Izaberite smart, android, led, lcd, uhd, 4k, full hd po najpoljnijim cenama.

Omiljenom televizijskom sadržaju možete da se prepustite tokom napornog dana ili dok se odmarate. Različite veličine ekrana Teslinih televizora očekuju vas u Tehnomedia prodavnicama. U ponudi su modeli ovog brenda različitih dijagonala ekrana, specifikacija, rezolucije… Tesla televizori su prepoznatljivi među kupcima po izuzetnom kvalitetu, performansama i po tome što će vas služiti godinama, jer kako uveravaju iz ove kompanije njihovi televizori se skoro uopšte ne kvare. Odlikuje ih i: vrhunski dizajn sa tankim okvirima, direct LED tehnologija za još kvalitetniju sliku, dolby podrška i izuzetan zvuk, DVB-T2/C tjuner za digitalni signal, S2 za prijem satelitskih kanala, konekcije za sve prilike, jednostavnost upotrebe I još mnogo toga. Ovaj brend je kupcima omogućio petogodišnju garanciju  na sve Tesla televizore do kraja juna. Potrebno je samo da se registrujete na https://teslapoklanja.com/

x Tesla tvOdgovarajuća dijagonala ekrana  bira se u zavisnosti od veličine prostorije, udaljenosti sa koje gledarte TV i u zavisnosti od namene. Preporučljivo je minimum 1,5 do maksimalnih 2,5 puta veća udaljenost gledanja. Za standardnu upotrebu se uglavnom kupuju modeli od 32” / 82 cm, a modeli većih dijagonala se preporučuju za filmove.

Kupovinom bilo kog modela Tesla televizora u Tehnomedia centru do kraja juna bićete bezbrižni 5 godina. Moći ćete opušteno da pratite svoje omiljene programe i uživate. Produžena garancija se ostvaruje vrlo jednostavno. Najkasnije 30 dana od kupovine televizora potrebno je da registrujete kupljen proizvod na https://teslapoklanja.com/pet-godina-garancije/ .Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine. Posetite Tehnomediu, jer mi smo totalno drugačiji od drugih.

Akcija traje od 24. aprila do 30. juna 2020. godine.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *