Darivanje povodom Uskrsa

x Uskrs

Za Vaskrs obradujte sebe ili one koje volite nekim poklonom iz raznovrsne Tehnomedie ponude.

Lep povod za druženje sporodicom i prijateljima je najradosniji praznik, Uskrs. Ono što ovaj praznik čini drugačijim je vesela uskršnja dekoracija i bogata trpeza. Znamo da ste svake godine u potrazi za nekim originalnim i prigodnim poklonom za drage osobe. Neprocenjiv je njihov osmeh i saznanje da ste im na ovaj način ulepšali praznik. Pravo je vreme da posetite Tehnomedia prodavnicu i izaberete poklon.

imageSebe ili nekog možete častiti aparatom za kuvanje jaja iz Tehnomedie. Predlažemo onaj brenda Esperanza ili proizvođača Adler. Ovaj aparat istovremeno kuva 7 jaja bez pucanja ljuske.  Zahvaljujući nivoima kuvanja koje ima ovaj aparat jaja, možete pripremiti onako kako volite. Dakle samo odaberite jednu od tri opcije za meko, srednje ili tvrdo kuvano jaje. Ovi aparati sve sami rade. Na vama je samo da poređate jaja, sipate vodu i sačekate par minuta. Uređaji se automatski isključuju uz zvučni signal. Svaki aparat ima posudu za dolevanje vode, iglu za bušenje jaja i prekidač sa kontrolnom lampicom.

U Tehnomedia prodavnicama izbor za darivanje je veliki. Šta god da izaberete kao poklon nećete pogrešiti. Na primer, možete se odlučiti za: peglu, aparat za kafu, aparat za vodu, vagu, mikser, blender, rešo, toster, seckalicu, sokovnik, pekaru, roštilj ili gril, ili  fritezu… Za svakoga možete odabrati nešto lepo i izuzetno, a poklon će poslati poruku da je druga strana željena i voljena.  Dobar izbor je uvek: fen, figaro, presa za kosu, epilator, trimer, aparat za brijanje… Stalno smo okruženi lošim i zagađenim vazduhom, a virusi vrebaju sa svih strana. Ono što možete uraditi je da obezbedite svež, čist i zdrav vazduh u svom domu ili prostorijama onih kojima je poklon namenjen, tako što ćete izabrati ovlaživač vazduha ili prečišćavač vazduha.

imageSvi vole praznike i tradiciju, a Uskrs je jedan od onih praznika kada dajemo, dobijamo poklone ili možda sami sebi nešto priuštimo. Godinama smo u kontaktu sa mnogim tehnološkim uređajima i aparatima, a nekako kada ugledamo neki određeni aparat ili uređaj odmah znamo da će to biti idealan poklon. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte ili sajt www.tehnomedia.rs i izaberite poklon koji ste namenili specijalnoj osobi. Deca uvek očekuju da dobiju neki poklon. Ono što će sasvim sigurno zaokupiti njihovu pažnju satima i biti od koristi je na primer tablet specijalno kreiran i opremljen za njih. Prilagođeni su deci, lepog dizajna i boja kao i sa poboljšanom fizičkom i softverskom zaštitom.

imageU nizu lepih običaja najpoznatije je darivanje i tucanje jajima koja su ofarbana i ukrašena prethodnih dana, od Velikog četvrtka do Velike subote. U Srbiji se ovaj praznik slavi u krugu porodice i prijatelja, a prate ga i brojni običaji i trodnevno praznovanje. Obeležite ovaj divni praznik vaskršnjim poklonom koji će doneti osmeh na lica vaših voljenih. Kada nekoga darujete vaskršnjim jajima obavezno ponesite i poklon koji možete odabrati u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili poručiti preko www.tehnomedia.rs. Ako znate da osoba koju ćete darovati voli muziku, zvučnik je poklon iznenađenja koji će vratiti nostalgične trenutke i sećanje. Možete pokloniti i zvučnik za auto, ili možda mp3-player. Dobar izbor su i slušaliceili slušalice sa mikrofonom.

imageimageAparat za palačinke, ili za američke krofnice, aparat za galete, za mafine, za sendviče, aparat za tost hleb, aparat za gril aparat za kokice, za sladoled, za smoothie, su odličan izbor za poklon. Pomoću ovih kuhinjskih pomagala mogu se napraviti ukusne poslastice kojima ćete razveseliti dragu osobu. Ovi aparati su napravljeni od materijala koji sprečava lepljenje pa se lako čiste i održavaju. Jedinstven poklon koji možete kupiti dragoj osobi kao poklon za Uskrs je nešto i od specijalizovanih aparata za negu, kao što su: električne četkice, električne turpije, ili masažer za stopala i set za manikir. 

imageRazni sekači ili noževi su poželjan poklon a pomoći će oko pripreme doručka. Sa njima možete lagano seći razna peciva i sve što je potrebno, a da konačno ne razmišljate kako ćete se povrediti. Svakome je potrebna i cediljka za citruse na primer, razni kalupi, modle, pekači, rende, prese, tiganji.

imageKako bi celokupan  ugođaj za ovaj veliki praznik bio kompletan najvažnije je uneti dobro raspoloženje i vedrinu. Tehnomedia vam želi da Uskrs provedete u veselju, uz one koje volite, uz uskršnja jaja i bogatu trpezu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *