5 godina za Sony Bravia TV

Sony  Godina

Iz kompanije Sony stižu lepe vesti. Kupci Sony Bravia televizora dobijaju 5 godina garancije.

Ovaj renomirani japanskiproizvođač je pokrenuo sjajnu akciju u kojoj svi kupci Sony Bravia televizora u Tehnomedia prodavnicama, koji kupovinu obave od 20. februara do 15. aprila 2020. godine dobijaju čak 5 godina garancije na svoj novi televizor. Sada možete biti potpuno mirni i sigurni. I ne treba da rizikujete. Uz ovaj TV dobićete sve ono što ste ste oduvek želeli. Aktivirajte vašu petogodišnju garanciju za Sony Bravia TV.
Pri kupovini bilo kog Sony TV uređaja (HD ready, Full HD, 4K) u periodu od 20. 02. 2020 do 15. 04. 2020 ostvarićete pravo na 5 godina garancije. 

tv  e

Nakon kupovine nekog od ovih televizora koji su uključeni u ovu akciju potrebno je da svoju petogodišnju garanciju aktivirate. Aktivacija garancije se vrši uz pomoć jedinsvenog aktivacionog koda koji ćete dobiti uz televizor. Garancija se vezuje za model i serijski broj televizora. Vaša 5. godišnja garancija počinje da važi od datuma kupovine televizora.

Aktivacija 5.godišnje garancije

Kako bi aktivirali vašu produženu garanciju potrebno je pratiti sledeće korake:
1. Posetite www.sony.eu/activation i odaberite Srbija i Crna Gora
2. Unesite aktivacioni kod*
3. Upišite sve zatražene detalje
4. Na vaš e-mail će stići potvrda o aktivaciji i Ugovor o produženoj garanciji.

ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA BESPLATNU PETOGODIŠNJU GARANCIJU, AKTIVACIJU GARANCIJE JE POTREBNO IZVRŠITI U ROKU OD 15 DANA OD DATUMA KUPOVINE TELEVIZORA.

Aktivacioni kod je jedinstven i može biti iskorišćen samo jednom. Sačuvajte potvrdu o kupovini (račun) vašeg proizvoda u slučaju pojave neispravnosti i potrebe za popravkom. U slučaju pitanja vezanih za aktivaciju ove produžene garancije možete kontaktirati Sony službu za korisnike na broj 0800 190 978 ili putem emaila na: customersupport.SR@eu.sony.com

*Sedmocifreni serijski broj možete pronaći na poleđini i/ili bočnoj strani vašeg TV-a.

Što je sigurno, sigurno je i zato požurite do Tehnomedia centar po svoj novi Sony Bravia televizor sa produženom petogodišnjom garancijom.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *