Nezaboravni tango festival na Borskom jezeru: Strast, ples i energija

blog x   T.

Održan je četvrti Tango festival, koji je okupio strastvene plesače iz zemlje i inostranstva. Tehnomedia je bila sponzor ovog trodnevnog događaja, koji je spojio kulturu, umetnost i prirodu u nezaboravnoj plesnoj simfoniji.

Tehnomedia već godinama sponzoriše Tango festival koji spaja ljude u neodoljivoj plesnoj simfoniji i slavi prave vrednosti i umetnički izraz. Kroz sponzorisanje ovog festivala , Tehnomedia pruža snažnu podršku kulturnom bogatstvu, umetničkom izrazu i jačanju zajednice.

LINKEDIN FEED X  x

U prelepom ambijentu Borskog jezera, gde se ritam tanga preplitao sa šumom prirode, održan je Tango maraton. Naša posvećenost kulturi i umetnosti nije samo u finansijskoj podršci, već u istinskom verovanju u snagu umetnosti koja ima moć da poveže ljude i obogati zajednicu. Kao verni sponzor, omogućavamo da tango, sa svojom sofisticiranošću i strastvenim pokretima, ujedini ljubitelje plesa iz svih krajeva sveta i stvori nezaboravne trenutke koji nadmašuju granice.

LINKEDIN FEED X   T. x

U organizaciji škole “Mil Pasos Dance Studio” iz Zaječara, ovaj trodnevni spektakl okupio je oko 80 strastvenih plesača iz Srbije, Rumunije, Poljske i Makedonije, koji su svojim plesnim koracima i emocijama oživeli magiju tanga.

Sva strast i životna energija pretočili su se u svaki plesni korak, u svaki pokret i zagrljaj, stvarajući jedinstvenu plesnu simfoniju. Tango je više od plesa – to je priča o komunikaciji bez reči, o izražavanju emocija kroz svaki dodir i pogled. Na Borskom jezeru, ova priča je ispričana na najlepši mogući način.

LINKEDIN FEED X   T. x

Uz prelepi ambijent jezera i energiju plesača, posetioci su imali priliku da dožive tango u svoj njegovoj lepoti. Svaki plesni par doneo je svoju jedinstvenu interpretaciju tanga, dok su energični pokreti, dinamični ritam i emotivne koreografije stvarali pravu umetničku predstavu. Plesači su poput pravih umetnika vodili publiku kroz ovu strastvenu priču, prenoseći emocije od tuge i radosti do strasti i želje.

LINKEDIN FEED X  x

Učesnici su imali priliku da se upoznaju i sa proizvodima izloženim tokom događaja, među kojima su se posebno istakle tango cipele brenda “My Tango Shoes by MONO” iz Rumunije. Ovi proizvodi, dizajnirani sa posebnom pažnjom na detalje, savršeno su oslikali eleganciju i sofisticiranost tanga.

LINKEDIN FEED X   T. x

Radica Krstić, jedna od organizatorki iz “Mil Pasos Dance Studio,” sa entuzijazmom ističe:

„Naša ljubav prema društvenim plesovima i razmeni energije je ono što nas pokreće. Očekujemo da će se ove godine još više plesača pridružiti i osetiti magiju energije i zajedništva koju tango donosi. Naš cilj je da svi učesnici ponesu sa sobom ne samo uspomene, već i osećaj povezanosti i radosti koji samo ples može pružiti.“

  x

Prema njenim rečima, ovaj festival ne bi bio moguć bez podrške kompanije Tehnomedia, koja već godinama unazad sponzoriše ovaj jedinstveni događaj.

“Tehnomedia nam je izašla u susret na najlepši mogući način i prepoznala lepotu plesa i našu misiju povezivanja kroz ples i muziku. Vaša podrška ne samo da je finansijski osnažila našu manifestaciju, već je pokazala i posvećenost zajednici i kulturi. Zahvaljujući vašoj podršci, uspeli smo da stvorimo događaj koji će ostati u sećanju svih nas.”

Tango festival na Borskom jezeru nije samo plesni događaj – to je umetnički spektakl, prilika za povezivanje i slavljenje kulture. Tango, sa svojom jednostavnošću i dubokim emocijama, podseća nas na važnost komunikacije tela i duše, dok nas spaja u univerzalnom jeziku strasti.

Dok se zvuci tanga još uvek prepliću u vazduhu, organizatori poručuju: “Do sledećeg puta, ostanimo u ritmu strasti i pokreta, gde svaki korak nosi priču, a svaka melodija budi uspomene.”

image

LINKEDIN FEED X   T. x

LINKEDIN FEED X   T. x

LINKEDIN FEED X   T. x

LINKEDIN FEED X   T. x

LINKEDIN FEED X   T. x

LINKEDIN FEED X   T. x

LINKEDIN FEED X   T. x

LINKEDIN FEED X   T. x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *