Xo WL09 2.4A pametni zidni razdelnik sa policom

blog x   T.

Sa ovom pametnom zidnom utičnicom sa policom dobijate funkcionalnost i stil u jednom.

Da li vam je ikada zatrebala utičnica koja je pametna? Upoznajte Xo WL09 2.4A – zidni razdelnik sa policom koji ne samo da osigurava snagu za sve vaše uređaje, već dodaje i dašak stila i organizacije u vaš prostor!

U modernom svetu gde tehnologija i funkcionalnost postaju ključni za udobnost i efikasnost u svakodnevnom životu, smart zidni razdelnik sa policom ističe se kao savršen dodatak svakom domu. Ovaj pametan razdelnik ne samo da pruža pouzdanu struju za vaše uređaje, već donosi i elegantan dizajn i praktične karakteristike.

foto blog   T. x

Karakteristike

  • Multifunkcionalnost: Xo WL09 2.4A je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za napajanjem. Sa 2 šuko utičnice i 2 USB utičnice, možete istovremeno povezati nekoliko uređaja, uključujući telefone, tablete i male električne aparate. USB izlazi pružaju snagu od 5V / 2,4A, što omogućava brzo punjenje vaših mobilnih uređaja.
  • Snažan i pouzdan: Ovaj razdelnik podržava snagu do 4000 W i napajanje u rasponu od 100-250 V, čime osigurava stabilan i siguran rad. Bilo da koristite razdelnik za kućnu ili kancelarijsku upotrebu, možete biti sigurni u njegovu pouzdanost.
  • Elegantna i praktična polica: Dimenzije police su 179,9 x 90,8 mm, što pruža dovoljno prostora za odlaganje malih predmeta kao što su ključevi, pametni telefoni ili čak male knjige. Naravno tu možete smestiti i telefon ili neki drugi uređaj tokom punjenja. Ovaj dodatni prostor pomaže u organizaciji i čuva vaše radne površine urednim.
  • Dizajn: Sa dimenzijama od 91 x 77,5 x 97,6 mm i težinom od 265 g, ovaj model je dovoljno kompaktan da se lako uklopi u svaki prostor.
  • Estetika: U beloj boji, ovaj razdelnik se uklapa u svaki dekor, bilo da je reč o modernom, minimalističkom ili klasičnom stilu. Njegov jednostavan i elegantan izgled dopunjuje svaki prostor.

Zaključak

Xo WL09 2.4A smart zidni razdelnik sa policom predstavlja savršeno rešenje za organizaciju i efikasnost u svakodnevnoj upotrebi električnih uređaja. Sa svojim pametnim dizajnom, velikim kapacitetom i funkcionalnošću, ovaj razdelnik će unaprediti vašu svakodnevnu rutinu i doneti dodatnu dozu stila i organizacije u vaš dom. Dodajte ga svom prostoru i uživajte u prednostima koje pruža!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *