Jesenji Tehnomedia vikend popusti

jensenji popust x forum zemun

Oktobarska Tehnomedia vikend akcija. Čekaju vas super popusti koje ne smete propustiti!

Jesen je stigla, a sa njom i prava prilika za pametnu kupovinu! U periodu od 4. do 6. oktobra, Tehnomedia u Smederevu, Kragujevcu i Zemunu donosi vam fantastične popuste koji će vam omogućiti da unapredite svoj dom i uživate u svakodnevnim aktivnostima. Uživajte u ovoj jedinstvenoj prilici da kupite omiljene proizvode po sniženim cenama.

Pripremite se za neverovatnu ponudu:

  • 20% popusta na male kućne aparate i periferije! Ovi mali, ali moćni pomoćnici učiniće vašu kuhinju i kancelariju još efikasnijim mestima. Od aparata za kafu do miksera, sada je pravo vreme da obogatite svoju svakodnevicu.
  • 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video uređaje, IT opremu i telefone! Opremite svoj dom vrhunskim uređajima koji će vašu svakodnevicu učiniti lakšom i prijatnijom.

Zašto kupovati na akciji?

Kupovina na akciji ne samo da donosi sjajne uštede, već vam omogućava da nabavite kvalitetne uređaje po neverovatnim cenama. Iskoristite prednosti akcijskih popusta i opremite svoj dom vrhunskim uređajima bez opterećenja za budžet.

Vaša destinacija za vikend popuste!

  • Zemun: Posetite nas u TC “Forum park”! Lako ćete nas pronaći na ulazu u grad iz pravca Novog Sada, između auto-puta Beograd-Novi Sad i starog Batajničkog druma. Naša prodavnica nudi bogatstvo raznih artikala, uz odličan odnos cene i kvaliteta. Radno vreme od 10 do 22h.
  • Kragujevac: U šoping centru BIG FASHION. Očekuje vas širok spektar proizvoda, od poznatih brendova do onih koji će tek postati hitovi! Radno vreme od 10 do 22h.
  • Smederevo: U retail parku Stop.Shop.nalazi se bogat asortiman proizvoda koji zadovoljava sve vaše potrebe. Radno vreme od 9 do 21h.

Ne dozvolite da vas ova sjajna ponuda mimoiđe! Posetite nas od 4. do 6. oktobra, opremite svoj dom i uživajte u neverovatnim uštedama. Tehnomedia je vaše mesto za dobru kupovinu!

Vidimo se!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *