Podrška Care Direct timu Srbija

blog x   T.

Podržali smo projekat Care Direct tim Srbija, koji je uručio poklone prvacima u pet većih gradova. Verujemo da će slični projekti uskoro obuhvatiti i Zaječar, jer ulaganje u obrazovanje i decu postaje prioritet naše zajednice.

Verujemo da je ulaganje u obrazovanje i decu ključno za napredak naše zajednice. Kao kompanija sa sedištem u Zaječaru, ponosni smo na našu ulogu u pružanju podrške projektima koji pomažu roditeljima i đacima prvacima, iako ovaj projekat ovog puta nije bio direktno usmeren na naš grad. Uvereni smo da će se u budućnosti proširiti i na druge gradove, uključujući i Zaječar.

Sa zadovoljstvom smo podržali inicijativu Care Direct tim Srbija, koja je organizovala dodelu paketića za roditelje đaka prvaka u pet većih gradova: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i Kragujevcu. Ova akcija obuhvatila je 66 škola i pomogla 7 500 porodica. U svakom paketiću su se nalazili pažljivo odabrani pokloni, među kojima su bili i Tehnomedia poklon vaučer i vodič “Prvi dan škole”.

image

Vodič za roditelje – dragocena podrška

Početak školske godine nosi sa sobom brojne izazove, kako za decu, tako i za roditelje. Vodič “Prvi dan škole” osmišljen je da pruži konkretne savete i podršku. Na njemu su radili stručnjaci – profesori, doktori i specijalisti, kako bi pokrili sve važne aspekte ovog životnog trenutka.

U ovom vodiču roditelji mogu pronaći odgovore na pitanja o tome kako podržati svoje dete tokom prilagođavanja i prelaska iz vrtića u školu, kako se nositi sa stresom i kako podstaći dete da sa osmehom krene u osvajanje školskih izazova. Teme poput zdravlja, sna, ishrane i aktivnosti za prvake obrađene su s posebnim naglaskom na to kako da mališani prođu kroz ovaj period zdravi i samouvereni.

Pokloni za osmeh

Osim korisnih informacija, paketići su sadržali i poklone poput svezaka, olovki i drugih školskih potrepština, koji su obavezni saputnici svakog prvaka za prve školske dane. Ovi mali pokloni, zajedno sa našim Tehnomedia poklon vaučerom, dodatno su obogatili početak škole deci i roditeljima.

Tehnomedia – podrška pravim vrednostima

Ova inicijativa, koju je osmislio i realizovao Care Direct tim Srbija uz podršku određenih kompanija, među kojima smo i mi, mnogim porodicama olakšala je i ulepšala početak školske godine. Naša posvećenost obrazovanju i pravim vrednostima deo je naše misije da doprinosimo zajednici i podržimo sve one koji ulažu u budućnost.

Nadamo se da će se slične inicijative u budućnosti širiti i na druge gradove, uključujući i Zaječar, kako bismo pomogli još više porodica, jer zajedno gradimo bolju budućnost.

image
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *