Tehnomedia na Sajmu zapošljavanja u Zaječaru

blog x   T.

Tehnomedia je na Sajmu zapošljavanja privukla najveću pažnju. Naš štand je bio centar interesovanja za brojne kandidate u potrazi za novim prilikama.

Tehnomedia je sa ponosom učestvovala na Sajmu zapošljavanja u Zaječaru, gde smo privukli veliku pažnju posetilaca. Naš štand je postao pravo mesto okupljanja za mnoge kandidate koji su tragali za novim prilikama.

Untitled design  x

Ovaj događaj, koji je organizovala Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Zaječar, održan je u Narodnom pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ i okupio je više od 15 poslodavaca koji su ponudili više od 200 radnih mesta.

image

Veliko interesovanje

Na našem štandu je vladala prava gužva! Veliko interesovanje kandidata potvrdilo je našu reputaciju kao jednog od najtraženijih izlagača. Bilo je inspirativno videti toliku želju za radom i napredovanjem, što dodatno naglašava našu poziciju stabilnog i pouzdana poslodavca u regionu. Tehnomedia se ne ističe samo kao lider u prodaji bele i crne tehnike, već i kao kompanija koja stvara mogućnosti za razvoj karijere.

LINKEDIN FEED X   T. x

Posvećeni smo razvoju talenata i nudimo zaposlenima priliku da rastu zajedno sa nama. Na našem štandu, kandidati su imali priliku da se upoznaju sa raznovrsnim otvorenim pozicijama i uslovima rada u našem timu.

Pridružite se našem timu!

Za sve dodatne informacije o zapošljavanju, posetite našu stranicu: https://www.tehnomedia.rs/pages/zaposlenje.html Ako ste propustili ovaj sajam, ne brinite! Uvek tražimo ljude koji dele našu strast za inovacijama i kvalitetom. Pridružite se timu koji pravi razliku i postanite deo naše priče!

LINKEDIN FEED X   T.  x

image

LINKEDIN FEED X   T. x

LINKEDIN FEED X   T.  x

Untitled design  x

LINKEDIN FEED X   T. x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *