Alfa Plam – 70 godina sa Vama!

alfa plam

Kompanija Alfa-Plam ove godine obeležava jedan veliki jubilej – 70 godina postojanja i uspešnog poslovanja. U skladu sa tim, tokom cele godine realizovane su aktivnosti kojima je obeležen ovaj jubilej.

Centralna proslava ovog velikog jubileja održana je od 14.-16.09.2018.godine u Grand hotelu Tornik na Zlatiboru. Preko 300 gostiju (poslovnih partnera i saradnika) imalo je priliku da uživa u eksluzivnom ambijentu najnovijeg člana iz grupacije A-hotela.

Prvog dana boravka na Zlatiboru poslovni partneri su imali prilike da uživaju u pozorišnoj predstavi „Cimet i vanila“ kao i da provedu prijatne trenutke u druženju sa predstavnicima kompanije Alfa-Plam.

DJI   x

Foto: Alfa Plam

 

Sledećeg dana gosti su mogli da pokažu svoje preduzetničke sposobnosti u rešavanju prodajnih izazova ali i da budu kreativni i hrabri u kuvarskoj radionici i Avantura parku. Popodnevne sate mnogi su iskoristili da se odmore i prepuste uživanju u sadržaju Spa&Wellnes centra koji se nalazi u sklopu hotela ili u ostaloj turističkoj ponudi Zlatibora.

Na centralnoj proslavi tokom svečane večere 15.09 poslovni partneri su mogli da čuju uvodno obraćanje predsednka Alco Grupacije g-dina Miroljuba Aleksića . Tom prilikom je iskorišćena prilika da kompanija Alfa-Plam najavi svoj novi proizvod, štednjak na čvrsto gorivo Alfa Futuro. Za dodatno iznenađenje na svečanoj večeri pobrinula se naša poznata pevačica Jelena Tomašević u čijem su nastupu podjednako uživali svi prisutni. Druženje se zatim nastavilo u veseloj atmosferi i uz pesmu, muziku i igru trajalo je sve do 2 časa iza ponoći.

 

DSC  x

Foto: Alfa Plam

Poslednji dan boravka svi gosti su iskoristili priliku da sumiraju utiske druženja i pošalju jednu poruku našoj kompaniji – ovo tek prvih 70 godina Alfa Plama!

Zadovoljni utiscima koje gosti nose sa ovog druženja, organizacioni tim ispred kompanije Alfa-Plam koristi priliku da da svima poželi puno sreće u budućem radu sa porukom da se unapred raduje zajedničkim poslovnim uspesima.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *