KONČAR – Aparati iz dobre kuće

koncar blog e

Svedoci smo tržišta preplavljenog brojnim novim i kratkoročnim brendovima čije je postojanje obično kraće od garancije koju daju ali im je cena svakako primamljiva.

Ukoliko ste kupac nekog od ovakvih uređaja, znate i sami da osim trajnosti uređaja, veći problem predstavlja to kako rade dok rade, odnosno koliko dobro obavljaju poslove za koje su namenjeni.

Ukoliko ste pak pokupili nešto iskustva od trgovaca, znate da nikad ne treba kupiti najjeftinije jer se to često ispostavi kao najskuplja kupovina, pa u startu gledate da sa što manje novca kupite što je moguće bolji uređaj.

Garancija sama po sebi neće osigurati da budete zadovoljni uređajem i dok on radi, odnosno kako on radi. Visoka cena hoće, ali većina kupaca gleda uređaje nižeg cenovnog ranga. Zato gledate odnos cene i ponuđenog, kao i pouzdanost brenda. Svakako je bolje dati nekoliko hiljada više i imati pouzdan i upotrebljiv uređaj koji će odlično završavati poslove za koje je namenjen.

Svakako se više možete osloniti na brendove koji imaju dugu tradiciju jer je njihova istrajnost dokaz uspešnog poslovanja i zadovoljnih kupaca.

Tu je pozicioniran i KONČAR, brend sa tradicijom dužom od 60 godina, koji nudi savršen odnos uloženog i dobijenog.

 

koncar blog

Končar aparati

Pozicija Končar aparata na savremenom tržištu

Sa ciljem da ponudi što više uz maksimalno primamljivu cenu, KONČAR je našao savršen kompromis između kvaliteta, funkcionalnosti i cene te ponudio po pristupačnim cenama uređaje kojima ćete biti maksimalno zadovoljni, koji su estetski privlačni, kvalitetni i odlično obavljaju svoju funkciju.

KONČAR danas nudi više od 250 različitih modela i vrsta kućnih aparata (veš mašine, sudomašine, frižideri, zamrzivači, šporeti, bojleri, rešoi), svi izrađeni po EU standardima.

Kvalitet po svim standardima EU

Končar aparati pravljeni su za EU tržište i ne postoje odvojeni kvalitetniji modeli za EU i oni lošiji za Balkan. Kvalitet svakog Končar aparata zadovoljava sve standarde Evropske Unije a pozicionirani su u srednjoj i visokoj srednjoj klasi.

Energetski efikasni uređaji

Končar aparati štede struju do A+++ klase. To znači da tokom trajanja garantnog perioda možete uštedeti još jedan Končar aparat. S obzirom na stalni rast cene struje uvek je pametno razmišljati o potrošnji uređaja.

Produžena garancija do 5 godina kao dokaz kvaliteta i pouzdanosti

Iako danas brojni brendovi nude produženu garanciju od 5 godina, treba obratiti pažnju na uslove garancije, odnosno koja su Vaša prava nakon isteka zakonske dvogodišnje saobraznosti. Končar svakako nudi punu podršku i besplatne rezervne delove za uređaje koji se pokvare u periodu nakon isteka zakonske saobraznosti, odnosno u periodu produžene 5-godišnje garancije.

Iskoristite akciju produžene 5-godišnje garancije na KONČAR šporete. Akcija traje do 31.12.2018.

Najbolja servisna mreža

Končar misli na svoje kupce, te je stvorio razgranatu mrežu od preko 100 servisa, tako da gde god da živite na teritoriji Srbije, imaćete podršku za svoj Končar aparat. Naši serviseri izlaze na teren u najkraćem mogućem roku od momenta prijave.

Sumirano, prednosti KONČAR aparata su:

  • Kvalitet po svim standardima EU
  • Tradicija duža od 60 godina
  • Najbolji i najbrži servis u zemlji
  • Maksimalna ekonomičnost sa uređajima A+++ energetske klase
  • Garancija do 5 godina
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *