Apple decembraska akcija

promotivni baner

Praznici su savršena prilika za kupovinu. Apple uređaj po novoj ceni kupite kod nas i uštedite.

Pravi je trenutak da sebi priuštite Apple koji ste preko godine merkali i potajno priželjkivali. Kreirali smo prazničnu cenu samo za vas. Obezbedite sebi pouzdan laptop, tablet ili slušalice sa moćnim performansama. Akcija traje do 31. decembra.

apple dec x Vmac x

Apple decembarska ponuda:

Sa jednim Apple uređajem dobijate sve. Odličan su izbor za posao, učenje, zabavu i igru, internet i ostalo. Namenjeni su za svakoga. Svi uređaji su u savršenoj harmoniji i možete ih povezati međusobno. Apple je moćan, intuitivan, kvalitetan, izdžljiv, sa odličnim performansama, jednostavan za korišćenje, prepoznatljivog i lepog dizajna.

APPLE MBA 13.3 mgn63cr/a

Laptopovi

Karkteriše ih snaga i moć. Neverovatno su tanki, lagani i lepi. Visokih su performansi sa potpuno funkcionalnom tastaturom i ekranom pune veličine. Imaju napredan hardver i displej. Odličan su izbor za učenike, studente, poslovne ljude… Klasičan dizajn olakšava prenosivost, a uz M1 procesore, korisnici dobijaju i potrebnu snagu uz portabilnost. Još jedan plus je i dugotrajna baterija. Ovo nije samo prenosni računar, već i statusni simbol, kao i iPhone u džepu ili bilo koji drugi Apple uređaj na stolu.

APPLE 10.2-inch iPad 9 Wi-Fi 64GB - Space Grey mk2k3hc/a

Tableti

iPad predstavlja novu generaciju uređaja koji mogu postati ono što vam je potrebno. Nude bezbroj mogućnosti. Lagan je, tanak i savršen. iPad nije samo tablet, već može zameniti rad na računaru. On je vaša nova digitalna sveska, najbolji saveznik za rešavanje školskih zadataka i obaveza, kancelarija za rad od kuće, studio za fotografisanje, lični bioskop, gejming konzola i kancelarija za rad od kuće.

APPLE AirPods2 with Charging Case mv7n2zm/a

Slušalice

AirPods pružaju nov doživljaj i iskustvo bežičnih slušalica. Izvucite ih iz kućišta za punjenje i spremne su za upotrebu. Odlikuje ih besprekoran rad nakon jednostavnog podešavanja jednim dodirom. Automatski su uključene i uvek povezane. AirPods kada su vam u ušima mogu da osete i kada ih izvadite da pauziraju. Ako želite da podesite jačinu zvuka, uputili poziv, promenili pesmu, ili dobili uputstva, na primer samo recite glasom i uputite zahtev. Možete da nosite jedan ili oba AirPod-a, ili da nešto preskačete unapred ili igrate samo dvostrukim dodirom ćete to završiti kada slušate muziku ili neki drugi sadržaj. Brzo se pune, 15 minuta punjenja pruža 3 sata slušanja muzike ili 2 sata razgovora.

apple dec x tablet x

Obezbedili smo najbolje uređaje po specijalnoj ceni. Poručite svoje Apple uređaje po novoj ceni u našim prodavnicama ili online do kraja godine. Tehnomedia je mesto sigurne i dobre Apple kupovine, jer smo zvanično ovlašćeni prodavci Apple uređaja.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *