Auron FR200: Beskontaktno merenje temperature

blog x   T.

Infracrveni beskontaktni toplomer ne samo da omogućava brzo i tačno merenje temperature, već i postavlja standarde bezbednosti i praktičnosti u merenju telesne toplote.

Auron FR200 je vrhunski infracrveni beskontaktni toplomer koji pruža precizno, pouzdano i jednostavno merenje temperature bez direktnog kontakta sa telom. Sa širokim opsegom merenja od 0 do 100 °C (32 do 212 °F), ovaj multifunkcionalni toplomer je idealan za merenje telesne temperature, kao i temperature predmeta i prostorije.

TURISTICKA ORGANIZACIJA GRADA ZAJECARA  x
  • Ergonomski dizajn ovog uređaja obezbeđuje jednostavnu i laku upotrebu, čineći ga posebno pogodnim za merenje temperature kod dece, čak i tokom njihovog sna. Brzo merenje, koje traje svega 3 sekunde, čini ovaj toplomer izuzetno efikasnim i praktičnim u svakodnevnom korišćenju.

Auron FR200 je klinički testiran i pruža bezbedno merenje temperatura na udaljenosti do 5 cm, čime se smanjuje rizik od prenosa infekcija. Plavo LED svetlo osvetljava deo tela ili predmeta na kojem se vrši merenje, čineći proces merenja još jednostavnijim.

Posebna karakteristika ovog toplomera je zvučni i vizuelni alarm koji korisnika upozorava na povišenu telesnu temperaturu. Deset kratkih zvučnih signala i crveno pozadinsko osvetljenje ekrana aktiviraju se kada temperatura iznosi 37,5 °C ili više, pružajući jasno obaveštenje o potrebi daljeg praćenja ili eventualnoj intervenciji.

Auron FR200 takođe ima memoriju koja čuva poslednjih 30 očitavanja temperature, omogućavajući korisnicima efikasno praćenje varijacija u temperaturi tokom vremena. Dodatna fleksibilnost dolazi u obliku mogućnosti prikaza temperature u stepenima Celzijusa ili Farenhajta.

U elegantnoj kombinaciji bele i plave boje, Auron FR200 predstavlja savremeni toplomer visokih performansi, prilagodljiv različitim situacijama i potrebama korisnika.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *