BACK TO SCHOOL je neverovatno cool

x   T.

Tehnomedia vam je obezbedila specijalne popuste u okviru Back to school akcije tokom septembra.

Početkom septembra se najčešće setimo poznate rečenice koju je nekada davno izgovorio Branko Radičević “od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba”. Školarci se raduju druženju i učenju, dok su roditelji pod stresom, jer ih muči pitanje kako dobro opremiti đaka? Odgovor je jednostavan, posetite Tehnomediu, jer vas očekuje akcija “Back to school”.

Povodom povratka u školske klupe, za sve školarce i njihove roditelje Tehnomedia je obezbedila fantastično niske cene na 15 kategorija proizvoda. U odnosu na prethodne godine, okolnosti su nešto drugačije i neizvesno je da li će se sa redovne preći i na online nastavu i zato i o tome razmišljajte na vreme i obezbedite neophodna sredstva i uređaje za rad i sve školske aktivnosti. Školarci se raduju novom početku, a Tehnomedia je kao i uvek tu da omogući samo najbolje. Sjajne popuste i odličnu ponudu.

Specijalni popusti

Pravo je vreme za kupovinu: računara, graficke table, laptopa, miša, mobilnog telefona, monitora, mrežne opreme, opreme za igranje, opreme za računare, slušalice, smart watch, tablet, tastatura, zvučnik za kompjuter, štampač ili skener.

“Back to school”.

Ne morate mnogo da šetate i lutate, jer sve što vam treba nalazi se u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Rešili smo da obradujemo školarce, a i roditelji će biti zadovoljni, jer će uštedeti znatnu sumu novca. Iskoristite ovu septembrasku akciju “Back to school”.

Sve što vam je potrebno za učenje, praćenje nastave i predavanja ili za zabavu potražite u Tehnomedia prodavnicama. Naravno kupovinu možete obaviti i online. Iskoristite ovu pogodnost do 30. septembra. Ako poručite online možete platiti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom. Podsećamo da besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2 500 dinara.

ACER – 20% popusta

Laptopovi su bili najtraženiji poslednjih meseci. Tehnomedia vam nudi samo najbolje. Ako odlučite da kupite ACER laptop u periodu od 6. do 19. septembra platićete ga 20 % manje.

Super POCO i XIAOMI ponuda

Bez pametnog telefona ne možemo. Obradujte sebe ili svog školarca besprekornim Poco ili Xiaomi mobilnim telefonom po super ceni. Nudimo vam istu cenu telefona bilo da kupujete na rate ili u gotovini.

Školarci srećno, jer vreme je za nove početke. Želimo vam uspešnu školsku godinu i ne zaboravite, sa Tehnomediom je sve lakše.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *