Beko Beyond obuka i druženje

x   T.

KVALITETNA KUHINJA OPREMLJENA VRHUNSKIM UREĐAJIMA I APARATIMA BEKO JE POLA POSLA DO UKUSNOG I ZDRAVOG JELA.

Žila kucavica svake kompanije su zaposleni. Povezivanje, ulaganje u njihovu edukaciju, praktične vežbe kao i briga poboljšaće njihov rad, produktivnost i zadovoljstvo. Zaposlenima iz sektora prodaje naše kompanije nedavno je predstavljena nova linija Beko Beyond uređaja na praktičan i edukativan način.THMD Beyond

Druženje i predstavljanje Beko Beyond uređaja

Zahvaljujući ovakvom vidu druženja, na licu mesta, naše kolege su mogle da dožive Beko premium uređaje na pravi način kako bi svoje impersije na kraju preneli potrošačima.

Tajna nove Beko Beyond linije je dizajnirana tako da će se uklopiti u svačiji način života. Pripremanje obroka će trajati kraće u Beko opremljenim kuhinjama. Uređaji štede vreme i pružaju maksimum u kvalitetu pripremljenih jela u šta su mogli da se na licu mesta uvere učesnici ove prezentacije tokom druženja.

Zahvaljujući inovativnim tehnologijama, kao i modernom i elegantnom dizajnu uverili smo se da su spremljena jela neverovatno ukusna i zdravija i uz savremene uređaje Beko idealna kombinacija”, istakle su naše kolege.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo učestvovali. Sve je odlično organizovano i hvala Beku. Ponećemo sa ovog druženja i obuke lepe uspomene i nadamo se da ćemo se češće viđati ovako i družiti”.

Bilo je ovo dobro, kvalitetno provedeno vreme, puno novih saznaja i iskustava. Prema rečima učesnika svi su se lepo zabavili i mnogo toga naučili. Sve ovo ostaviće pozitivne efekte na sve, organizatore i učesnike s ciljem da se što uspešnije ova Beko linija uređaja predstavi na najbolji način potrošaču.

THMD Beyond

Beko

Beko vodi računa o zdravom životu i stalno radi na podizanju svesti kod ljudi. Njihovi proizvodi, aparati i uređaji čine mogućim i praktičnim zdrave stilove života. Brinu o životnoj sredini i zaštiti planete proizvodeći uređaje od recikliranih i bio-baziranih materijala. Beko uređaji su i energetski efikasni i ulažu u efikasnost resursa u proizvodnji.

Ako planirate uređenje kuhinje i njeno opremanje sa Beko asortimanom bićete uvek na dobitku. Uz Beko uređaje, više od 400 miliona zadovoljnih kupaca u svetu je sebi olakšalo svakodnevicu.

Beko je uvideo neophodnost korišćenja kućnih aparata u svakom domu još 1955. godine i tada je sve počelo. Ubrzo su postali omiljeni proizvođač bele tehnike u Evropi. Poslednjih 20 godina uspešni su na polju inovacija kako bi život kupcima učinili zdravijim i lakšim. Njihovi uređaji poseduju praktičnu tehnologiju koja je za korišćenje veoma jednostavna. Vode računa o zdravim stilovima života i zato su uspostavili saradnju i partnerstvo sa vodećim svetskim organizacijama iz oblasti zdravlja i sporta (oganizacija Unicef, fudbalski klub Barselona, muški košarkaški tim Fenerbahče…) sa jasnom porukom da je zdravlje uvek na prvom mestu. Beko je danas na evropskom tržištu najbrži rastući brend.

THMD Beyond

Obuka i druženje

Najisplativija investicija je motivacija zaposlenih. Okupljanja i rad i na ovakav način jačaju saradnju i timski duh. Zajedničke aktivnostini pomažu upoznavanje poslovnih partnera i zaposlenih i van kancelarija, a drugačije prirodno okruženje u tome samo pomaže. Naravno, poboljšanom radnom učinku i većoj produktivnosti svakako doprinose dobri odnosi među zaposlenima kao i sa poslovnim partnerima.

Kompanija Tehnomedia sa Bekom uspešno sarađuje godinama. Zajednički rad je uvek delotvoran kako bi se poboljšala svakodnevica naših kupaca. A ovakav vid druženja, obuke i prezentacije može da donese samo dobre rezultate, zaključak je svih.

(i još malo atmosfere…)

THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond
THMD Beyond THMD Beyond  THMD Beyond  THMD Beyond  THMD Beyond  THMD Beyond  THMD Beyond  THMD Beyond   THMD Beyond
THMD Beyond
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *