Štampač po vašoj meri

x stampaci

Potreban vam je štampač ali ste u dilemi koji odabrati? Pomoćićemo vam.

Štampači za kancelariju, firmu ili jednostavno za kućnu upotrebu veoma su praktični.

Inkjet štampač može zadovoljiti sve vaše potrebe i to od skeniranja dokumenata, slanja faktura faksom pa do printanja brošura bogatih boja. Pored klasičnog InkJet štampača veoma su traženi i oni sa Ciss tehnologijom. Razlika je što InkJet štampači koriste ketridže koji u sebi imaju boju za štampu, a Ciss štampači umesto ketridža imaju rezervoare za boju i kada određena boja dostigne minimum dopunjuju se iz bočice. Prednost Ciss štampača je jeftina štampa i lako korišćenje. U odnosu na raniju štampu ušteda je i do 90%. Sa štampačima koji koriste ciss tehnologiju zaboravićete na kupovinu kertridža. Mnogi su to i sami radili i punili ih špricem, menjali čipove pa se dešavalo da se ti isti kertridži i oštete. Setite se samo koliko puta ste se uprljali tom bojom koja se teško skidala? Kupovinom Ciss štampača bićete bezbrižni i mirni i štampaćete na hiljade i hiljade stranica. Dopuna je laka i jednostavna. Potrebno je da samo dosipate boju iz bočice u rezervoar za mastilo. Nema prljanja. Epson ITS štampači sa Ciss tehnologijom koriste Micro Piezo glavu kod koje nema zapušavanja i mogućnosti da se mastilo osuši i “zapeče” ako se štampač ne koristi duže vreme.

Kada niste u kancelariji ili ste u pokretu i ako koristite više uređaja za rukovanje poslovnim pitanjima, štampač koji ima mogućnost mobilnog ispisa je dobar izbor. Za stvaranje velikih dokumenata, poput proračunske tabele za prezentaciju, plakata i slično potreban vam je štampač koji može podneti ispis širokog formata.

Za fotografije foto štampač će zadovoljiti vaše potrebe i nećete videti razliku između tih ili pravih izrađenih fotografija. Pravo iz vašeg doma, u svakom trenutku i kada god želite imaćete fotografije zahvaljujući ovom štampaču.

stampac

Za printanje stranica čistog teksta, detaljnih slika, studentskih radova i još mnogo toga opremljen je laserski štampač. Bilo da ste na predavanju, u biblioteci ili bilo gde, namenske aplikacije su savršene za slanje dokumenata na kućni štampač. Isti štampač može deliti više korisnika zahvaljujući Wi-Fi.

Posetite Tehnomediu i izaberite štampač izuzetnog kvaliteta i odličnih performansi i mogućnosti. Možete birati između: inkjet ili multifunkcijskih štampača, laserskih, foto ili 3D printera.

stampac

Inkjet štampači imaju široku primenu. Vaš printer bi mogao biti savršen ako tražite štampač koji može pružiti detaljnu i bogatu grafiku, kao i oštre tekstualne dokumente. Odličan je izbor za ispis na etiketama, poslovnim omotima, papiru za beležnicu za širok raspon vrsta i veličina papira.

Veoma popularni u firmama ili za obavljanje poslova kod kuće su multifunkcijski printeri (MFP). Ovaj štampač smanjuje troškove struje, štedi prostor i poboljšava produktivnost kod svih kancelarijskih poslova kao što su: skeniranje, kopiranje, štampanje, slanje faksom. Na ovaj način vi dobijate  više mogućnosti, odnosno uređaja u jednom.

hp stampac

Posetite Tehnomedia maloprodajne objeket i izaberite štampač po želji. Maksimalan izbor po minimalnim cenama naći ćete samo u Tehnomedia centru. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

2 Responses

  1. dbebbbacbeb?s=&#;d=mm&#;r=g Igor says:

    Jel imate L3060? Kakva su iskustva sa njim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *