Laserski štampači Neverstop

x stampac

Za sve one koji mnogo štampaju a stalno im nestaje toner ovi štampači su savršen izbor. Oni ne koriste ketridže već se toner dosipa po potrebi iz tube.

Neverstop modeli laserskih štampača se brzo pune i tako štede vreme. Bukvalno za par sekundi možete zameniti toner. Sa ili bez bežičnog povezivanja, crno beli modeli sa skenerom ili bez njega , multifunkcijski ili obični čine Neverstop seriju štampača.

stampac

Neverstop laserski štampači bez prekida štampaju 5 000 stranica i idealan su izbor za štampanje velikih količina. Bez prljanja jednostavno i lako napunićete toner zahvaljujući revolucionarnom sistemu snabdevanja za 15 sekundi. Lako se povezuju i mobilni su tako da ćete jednostavno i brzo i skenirati i štampati.

Modeli sa oznakom 1200 izgledaju uobičajeno a na gornjoj strani uređaja nalazi se skener. U donjem delu smeštena je ulazna fioka za papir čiji je kapacitet 150 listova. Ispod skenera se nalazi izlazna posuda koja prihvata 100 stranica. Modeli HP MF štampač Neverstop Laser MFP 1200n i HP MF štampač Neverstop Laser MFP 1200n 5HG87A su veoma traženi i popularni. Skener ima uobičajene karakteristike dobrog kvaliteta. Na šarkama se podiže ceo sprat u kojem se nalazi skener i tako je moguće pristupiti gornjem delu štampača. To je važno zbog otvora u desnom bližem uglu štampača i tu se stavlja tuba sa tonerom za dopunjavanje. Količinu tonera u štampaču pokazuje niz LED-ova koji se nalaze na prednjoj stranici uređaja koji je ustvari skala. Postupk dopune traje oko petnaestak sekundi i jednostavan je. Moći ćete bezbrižno da štampate oko 2 500 stranica teksta jer je toliki kapacitet jedne tube. Prilikom kupovine štampača u njemu se nalazi količina tonera koja je dovoljna za 5 000stranica.

hp

Neverstop modeli štampača imaju mogućnost bežičnog povezivanja. Lako se povezuje sa bežičnim ruterom i u okviru iste mreže bez problema se koriste sa svim uređajima i možete da mu priđete gde god da se nalazite. Podržan je i Google Cloud Print na primer, a imate mogućnost da upravljate skenerom, kao i da štampate dokumente i slike direktno iz telefona, kao i da štampate slike sa Facebooka ili Instagrama zahvaljujući mobilnoj aplikaciji HP Smart App. Za štampanje nije potrebno povezivanje u lokalnu mrežu ni mobilnog uređaja ni štampača, već oni komuniciraju međusobno a to je omogućila Wi-Fi Direct tehnologija.

Multifunkcionalni laserski uređaji su kompanktni i veoma korisni. Nema potrebe da kupujete na primer posebno skener i štampač već ćete u sklopu jednog uređaja dobiti dva. HP MF štampač Neverstop Laser MFP 1200a 4QD21A ima odlične karakteristike. HP štampač Neverstop 1000a 4RY22A je osnovni model koji se povezuje na USB. Ima memoriju od 32 MB. Kvalitet štampe 600 x 600 dpi. Težina papira od 60 do 120 g/m². Operativni sistemi: Mac OS 10, 11, WIN 7, 8, 10. Manuelno štampanje. Brzina štampanja je do 20 stranica u minuti.Kapacitet ovog laserskog štampača, odnosno zapremina kasete za papir je do 150 listova.

Velika brzina štampanja, ekonomičnost i praktičnost su prednosti HP štampača Neverstop Laser 1000n 5HG74A. Odlikuje ga kvalitet štampe: 600 x 600 DPI. Memorija je 32 MB. Mesečno štampa 20 000 stranica , a zapremina kasete z papir je 150 stranica. Brzina štampe monochrome stranica u minuti je 21 ppm. Može a i ne mora biti povezan na mreže.

HP štampač Neverstop 1000w 4RY23A ima u sebi WiFi tako da možete da ga umrežite i da štampate gde god da se nalazite a neredbu ćete izdati putem telefona ili na neki drugi način.

toner

Za dopunu nabavite HP toner 103A W1103A kako biste nesmetano obavili posao. Izbegnite dodatni stres pa kada vas računar upozori da vam je ostalo malo boje za štampanje promenite toner. Menja se jednostavno i lako a vi ćete biti uvek uredni. Dizajnirani su posebno za HP Neverstop Laserske štampače

Veoma erfikasni, brzi, kvalitetni i pouzdani su Neverstop laserski štampači. Po najpovoljnijoj ceni i najboljim uslovima kupovine nabavite model po želji. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *