Neizbežan saputnik vozača

x Navigacija

Neophodna pomoć na putu je navigacija za auto. Ovaj uređaj vam omogućava da uvek precizno pronađete put do željenog odredišta.

Krenuli ste na putovanje i idete prvi put na određenu lokaciju. Kako ne biste uzaludno trošili benzin lutajući od adrese do adrese, ili gubili vreme na telefoniranje, koristite auto navigaciju. Uz ovaj uređaj stići ćete sigurno tamo gde ste naumili. Jedino je važno da znate tačnu adresu.

navigacija

Tehnomedia vam nudi odličan izbor GPS navigacije.

Navigacija je nešto bez čega se ne može na putu. Uz ovaj uređaj tačno će biti određena vaša pozicija u bilo kom trenutku.

Neizbežan saputnik i odličan saveznik na putu upravo su ovi uređaji. GPS navigacije poznatih brendova , izuzetnog kvaliteta, preciznosti i sigurnosti po najpovoljnijim cenama čekaju vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

navigacija

Mnogi su u dilemi da li da kupe namenski GPS uređaj za auto ili da koriste navigaciju na telefonu. GPS uređaj je zbog veličine ekranaje lakši za korišćenje i povećava bezbednost u saobraćaju. Baterija je izdržljiva i duže traje, pogotovo ako idete na duži put, za razliku od telefona gde se brže prazni zbog mnogih funkcija koje telefon obavlja. Ukoliko ste stalno u automobilu, dobar GPS uređaj je bolji izbor jer je jednostavniji za upotrebu i u sredinama gde nema signala, dok vam telefon tada ne može pomoći.

Ako često putujete a teško se snalazite, dobar GPS uređaj je pravo rešenje. Potrebno je samo da unesete adresu ili objekat do kog želite da stignete. Sistem će vam davati glasovna i vizuelna uputstva, na svakom mestu na kome treba da skrenete i prikazivati napredak duž rute kojom se krećete.

GPS navigacija sa većim ekranima povećavaju vašu bezbednost u saobraćaju.

navigacija

Veći ekran omogućava da brže pogledom pronađete ono što vas zanima, tako da će vaša pažnja biti duže usmerena na samu vožnju. Uz GPS uređaj dobijate pun paket. Uobičajeno je da imaju nosač, punjač i ekran osetljiv na dodir sa opcijama na srpskom jeziku. Neki modeli imaju i napredne funkcije poput FM prijemnika, bežičnog FM predajnika koji možete iskoristiti za povezivanje sa audio sistemom u automobilu, ili bluetooth za povezivanje sa mobilnim uređajima.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia centru. Bezbednu vožnju i srećan put želi vam vaša Tehnomedia.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *