Beko-savršen čuvar vaše hrane

x   T.

Beko zamrzivač sa MinFrost tehnologijom za minimalno stvaranje leda je odličan izbor.

naslov

Uređaj koji će vam jedino dugo sačuvati hranu je zamrzivač. Ovaj uređaj se ne kupuje svakodnevno i zato je potrebno dobro se informisati prilikom kupovine. Zahvaljujući dobrim uslovima čuvanja i niskim temperaturama: meso, povrće, voće i proizvodi od testa biće vam dostupni tokom cele godine. Ovako zamrznuta hrana neće se kvariti i biće zdrava za upotrebu.

Predlažemo vam horizonatlni model zamrzivača, popularni “sandučar” Beko HSA 32530N. Sa Beko zamrzivačem bezbrižno ćete uživati u svim namirnicama.

Zašto izabrati zamrzivač Beko HSA 32530N?

Ovaj horizontalni zamrzivač sa mehaničkom kontrolom je odličan izbor za vaše domaćinstvo. Poseduje MinFrost tehnologiju za minimalno stvaranje leda. Ima odličan statički sistem hlađenja i funkciju brzog zamrzavanja. Vaše namirnice može sačuvati i do 36 sati nakon prestanka rada. Veoma je praktičan.

Capture

MinFrost tehnologija

Zahvaljujući ovom specijalnom sistemu za upravljanje rashladnim fluidom koji ima MinFrost znatno je smanjeno stvaranje leda u zamrzivaču. Na ovaj način zaleđena hrana biće bolje sačuvana a električna energija manje utrošena. Samim tim ređe ćete odleđivati zamrzivač. Sa ovim zamrzivačem ste bezbedni i zauvek ćete se rešiti slepljivanja hrane koji nastaje zbog stvaranja leda u statičkim zamrzivačima.

Karakteristike

Njegova ukupna zapremina iznosi 298 l. Godišnja potrošnja struje iznosi 288kWh. Nije bučan i nivo buke je 40 dB. Energetske je klase F. Širok je 110,5 cm, a visok 86 cm.

Preglednost zamrzivača

Kada odložimo namirnice u zamrzivač često na njih i zaboravimo. Zato je važno da sve bude pregledno. Zamrzivač ne otvaramo više puta u toku dana, ali ipak zna da nas iznenadi. Ponekad u dubini uređaja ili zabačenim delovima pronađemo namirnicu za koju smo i zaboravili da je imamo. Da biste u svakom trenutku znali šta sve imate potrebno je organizovano odlaganje u preglednom uređaju. Beko model klasičnog dizajna sa oznakom HSA 32530N je ono što vam treba. Pregrade i korpe će vam omogućiti lakše sortiranje i nalaženje određenih namirnica.

Zdravlje i bezbednost namirnica i hrane su najvažniji. Sa ovim Beko zamrzivačem bićete sigurni i moći ćete da ih konzumirate kad god poželite. Olakšaće vam svakodnevicu nenadmašna tehnologija zamrzavanja.

Zamrzivač možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama po super ceni i najboljim uslovima plaćanja i kupovine.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *