Sony televizori po top cenama

sony tv nov x blog

Cene Sony televizora su znatno”smršale” u Tehnomedia prodavnicama. Požurite sa kupovinom, iskoristite akciju i uživajte u gledanju.

Potreban vam je novi televizor? Sada je pravo vreme za kupovinu. Iskoristite Sony akciju u Tehnomedia prodavnicama i kupite savršen uređaj po top ceni. Prema statistici televizor se menja u proseku jednom u 10 godina i to je razlog više zašto zaslužujete najbolje.

Zašto Sony?

Sony je sinonim za vrhunske televizore. Ako želite odličan kvalitet, dizajn i funkcionalnost onda se bez razmišljanja odlučite za Sony. Kovaliete Sony zvuka i slike je savršen. Sony televizori su kvalitetni i inovativni. Modernog su dizajna sa savršenom slikom i zvukom. Dizajnirani sa uskom maskom, ovi uređaji izgledaju luksuzno i prefinjeno.

Sony je lider na polju potrošačke elektronike, a razvojem kvalitetnih uređaja sa dugim vekom trajanja opravdava tu titulu.

Capture

Trajanje Sony akcije

Akcija traje od 3. do 7. novembra, odnosno dok traju zalihe!!! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i postanite vlasnik Sony televizora. Možete kupovinu obaviti u jednoj od 58 prodavnica u našoj zemlji ili online. Podsećamo da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Sony TV na akciji

Za nezaboravno audio i vizuelno iskustvo potreban vam je Sony. Izaberite Sony TV po šok ceni i svojoj meri u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili poručite online. Modele Sony televizora koji se nalaze na akciji pogledajte OVDE. U ponudi su uređaji veličine: 43″, 49″, 55″, 65″ i 75″.

Sony televizori pružiće vam pored savršenog kvaliteta slike i zvuka jedan novi pogled na svet prepun detalja. Sveobuhvatni zvuk je jasno i precizno raspoređen tako da ćete potpuno uživati u mnogim televizijskim i audio sadržajima. Slike sa raskošnim bojama i zvuk su u savršenoj harmoniji. Čisti crni tonovi omogućavaju neverovatan kontrast. Ovi uređaji spajaju izuzetnost 4K prikaza sa bojama, detaljima i sjajem velikog dinamičkog opsega. Pred vama će oživeti svaka scena i postati realnost. Izaberite Sony TV po šok ceni i svojoj meri.

Opremljenost

Opremljeni su konektorima poput: USB, HDMi, Audio i Video. Zahvaljujući opciji SMART, televizor možete koristiti skoro kao računar. Ovi pametni televizori su idealni i za gledanje filmova u 3D tehnologiji, a 3D naočare se povezuju putem bluetooth veze sa uređajem. Oko vas će oživeti realistične boje i biće verno reprodukovana svaka senka. Sony će vam pružiti blistavu osvetljenost i kristalno jasnu sliku. Slušanje je isto realistično kao i gledanje. ClearAudio+ automatski fino podešava zvuk televizora kako biste dobili okružujući i inspirišući zvuk koji se prostire svuda oko vas. Muzika i dijalog čuju se jasnije i uz bolje razdvajanje, šta god da gledate. Jedinstvena 4K tehnologija, zajedno sa snažnim okružujućim zvukom iz višesmernog Live zvučnika, garantuje idealan spoj moćnog audio iskustva i vrhunskog kvaliteta slike za zapanjujući bioskopski doživljaj u domu.

Capture

Sony i Tehnomedia

Sony donose novi svet filma, muzike, igara, aplikacija uz besprekoran Sony kvalitet slike i zvuka. Televizori ovog brenda zadovoljiće vašu radoznalost, podstaći maštu i kreativnost i pružiti maksimalnu udobnost gledanja. Tehnomedia je uvek u korak sa tehnološkim novitetima i zato se trudimo da potrošačima pružimo najbolje iz ponude. Vodimo računa i o vašoj platežnoj moći i poklanjamo akciju supersoničnih cena. Posetite nas i iskoristite ovu top ponudu.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Šta znači ime poznatog proizvođača Sony?

Kada je kompanija “Tokio Cushin Kogio” odlučila da pređe van granica Azije, prvo su hteli da koriste samo inicijale TTK, ali ipak su izabrali reč “Sony” iz dva razloga. “Sonus” je latinska reč čiji koren leži u rečima poput “sonično” ili engleske reči “sound” koje se povezuje sa zvukom. Sony je počeo sa tim segmentom rada jer je proizvodio zvučnike, tranzistore i slično. U SAD 1950-ih godina reč “sonny” je označavala mladića ili dečaka koji su i ciljna grupa i tržište kompanije.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *