Budući lideri na FON-u: Tehnomedia podržava inovaciju!

Add

Kompanija Tehnomedia imala je čast da bude jedan od generalnih partnera prestižnog projekta Future Leaders na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu.

U vrtlogu brzih promena i tehnoloških inovacija, kompanije se neprekidno suočavaju sa izazovima prilagođavanja digitalnoj eri. U tom duhu, Future Leader projekat na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu, predstavlja oazu gde se susreću entuzijazam i inovacija, pod pokroviteljstvom generalnog partnera poput Tehnomedie. Radionice i predavanja održani su u Privrednoj komori Srbije, dok su prezentacije timova i učesnika, kao i svečana dodela nagrada, upriličeni na FON-u.

 x

Kroz ovaj projekat, mladi su imali priliku da se upuste u dublje vode poslovnog sveta, istovremeno pokazujući svoje kreativne i analitičke veštine.

Studenti su se suočili sa realnim poslovnim problemima, koristeći Case Study metodologiju. Na radionici održanoj na početku projekta, upoznali su se sa osnovama ove metode, dok su finalne prezentacije predstavljale kulminaciju višednevnog rada timova. Fokus je bio na kreativnosti, originalnosti i praktičnoj primenjivosti rešenja, što je omogućilo studentima da pokažu svoje veštine i poslovni duh.

Jedan od ključnih momenata projekta bio je interaktivni susret sa stručnjacima iz Tehnomedie. Naša koleginica Milena Janjić, direktorka marketinga sa bogatim iskustvom od preko 20 godina, podelila je sa studentima svoje bogato znanje i praktične savete iz sveta marketinga. Kroz predavanje i inspirativne razgovore, Milena je istakla važnost poslovnog duha i kreativnost u rešavanju izazova modernog tržišta.

milena x

“Raditi sa studentima na Future Leader projektu bilo je izuzetno inspirativno iskustvo. Njihov entuzijazam i kreativnost su nas oduševili. Kroz Case Study analizu, dobili smo dragocen uvid u našu poziciju na tržištu i sugestije za dalje unapređenje naše prisutnosti na digitalnim kanalima. Naš cilj je bio podstaći mlade da razmišljaju izvan ustaljenih okvira i pružiti im priliku da svoje ideje pretvore u stvarnost. Svaki tim je pristupio zadatku sa svežim pogledom i predstavio nam nove perspektive. To je neprocenjivo za nas kao kompaniju. Kroz njihove analize i predloge, dobili smo dublji uvid u našu poziciju na tržištu i ideje za dalje unapređenje naše digitalne strategije.”

Studenti su dobili jedinstvenu priliku da primene stečena znanja u realnim poslovnim situacijama.

“Utisci su sjajni. Obilazili su naše prodavnice u Beogradu kako bi što bolje uradili Case Study, postavljali razna pitanja našim zaposlenima da utvrde koje su to prednosti Tehnomedie i razlike u odnosu na konkurenciju. Bili su vrlo aktivni i izabrali smo pobednički tim i dodelili im poklone. Dobijena analiza naše pozicije u digitalnim kanalima u odnosu na konkurenciju pokazala je šta bi moglo biti bolje. Studenti su prepoznali naše prednosti kao što su jedinstvena roze boja, brzina isporuke i kvalitet usluge.”

image

Ovakvi događaji su važni za mlade ljude.

“Mladi ljudi nemaju ograničenja u razmišljanju tipa “ovo smo već radili pa nije uspelo”. Oni pristupaju svakom zadatku vrlo otvoreno i profesionalno, što nama kao kompaniji donosi potpuno nove i drugačije ideje. Bez obzira na to da li su one dobre ili loše, one nas podstiču na razmišljanje i inovacije. Takođe, direktan kontakt sa mladim ljudima koji su naši budući kupci pruža nam dragocene uvide u to kako nas oni vide i kako bi želeli da nas vide.”

“Važno je da u svakom delu budemo prepoznatljivi,” istakla je Milena. “Naš cilj je da dobijemo sveže ideje koje će unaprediti naš vizuelni identitet i prisustvo na digitalnim kanalima.”

image

Aneta Vojinović, naša digital marketing menadžerka, takođe je doprinela diskusiji, naglašavajući važnost prisustva Tehnomedie na društvenim mrežama i delila je ključne veštine sa budućim liderima.

“Digitalni marketing je dinamična oblast koja se stalno menja i zahteva konstantno usavršavanje. Kroz projekte poput Future Leaders, studenti imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i praksama u industriji. Njihova kreativnost i inovativnost su neprocenjivi resursi koji mogu doneti svežinu i nove ideje u naš rad. Ponosna sam što sam kao i moja direktorka imala priliku da podelim svoje znanje i iskustvo sa ovim talentovanim mladim ljudima.”

Verujemo da je ulaganje u mlade ljude i njihovo obrazovanje ključ za dugoročni uspeh. Ovakvi projekti predstavljaju idealnu platformu za povezivanje akademske zajednice i poslovnog sektora, stvarajući sinergiju koja vodi ka inovacijama i napretku.

Učesnici su napustili događaj puni inspiracije i novih ideja, spremni da se suoče sa izazovima budućnosti. Uz podršku naše kompanije, oni će sigurno biti nosioci pozitivnih promena i inovacija u svojoj budućoj karijeri. Ponosni smo što smo deo ovog projekta koji ne samo da oblikuje mlade umove, već nas i inspiriše kao kompaniju da budemo još bolji i kreativniji u našem poslovanju.

o x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

 x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

LINKEDIN FEED X x

TMC logo.pdf x

TMC logo.pdf x

TMC logo.pdf x

LINKEDIN FEED X x

TMC logo.pdf x

TMC logo.pdf x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *