Candy 5 i 11 godina garancije

x Candy

Garancija za Candy proizvode 5 i 11 godina.

Za Candy aparate i uređaje produžena je garancija na 5 i 11 godina, do 30. septembra

. Candy pored osnovne garancije od 2 godine kupcima daje dodatne 3 godine uz registraciju na sajtu https://www.candy.rs/sr_RS_latin. Za skoro sve Candy proizvode kupljene u Tehnomedia centru dobijate garanciju 5 godina. Akcija se odnosi na: aspiratore, frižidere, mašine za pranje i sušenje veša, mašine za pranje sudova, mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, mikrotalasne pećnice (izuzev samostojećih mikrotalasnih), ugradne mašine za pranje sudova, ugradne mikrotalasne, ugradne ploče, ugradne rerne, ugradne frižidere, ugradne setove, šporete.

Ovaj brend je omogućio kupcima 11 GODINA GARANCIJE na INVERTER MOTOR Candy mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša i mašina za pranje i sušenje veša. Kako biste ostvarili pravo na produženu garanciju potrebno je da se registrujete na https://www.candy.rs/sr_RS_latin.

Od dana kupovine imate 30 dana rok za registraciju. Procedura je veoma jednostavna. Odaberete na sajtu opciju registracija za produženje garancije i unesete tražene podatke. Candy će svakom kupcu poslati potvrdu registracije, dokument koji ćete koristiti za ostvarivanje prava na garanciju u narednih 5 ili 11 godina.

Akcija traje od 1. marta do 30. septembra 2020.godine. Posetite Tehnomediu imamo odličan izbor Candy aparata i uređaja.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *