Candy kupi, poklon pokupi

x   T.

Iskoristite specijalna Candy ponudu. Opremite vaš dom kupovinom Candy uređaja bele tehnike iz izdvojene Tehnomedia ponude i dobićete poklon.

Vrela avgustovska ponuda u Tehnomedia prodavnicama. Kupovinom Candy uređaja iz naše izdvojene ponude dobijate poklon.

Vreme trajanja akcije

Akcija traje u periodu od 1. do 31. avgusta 2022. godine. Kupovinom Candy uređaja ostvarujete pravo na poklon.

Pokloni

Živimo u doba u kom tehnologija brzo napreduje, a bela tehnika postaje sve naprednija, renomirani italijanski proizvođač bele tehnike Candy ima rešenje za sve.

Specijalna Tehnomedia ponuda

Savremena tehnologija uređaja štedi vaše vreme i trud, a rezultati su savršeni. Pravo je vreme da Candy nađe mesto u vašem domu.

O uređajima

Aspiratori će poboljšati vašu kuhinju zahvaljujući savršeno prilagodljivom dizajnu. Izaberite samostojeći, ugradni, sa elegantnim ukrasnim T-oblicima, u stilu baldahina ili sa klasičnijim i minimalističkim linijama. Svi imaju različite nivoe snage i posebne filtere za hvatanje bilo kakvog mirisa i omogućavaju vam da bez brige uživate u pripremi različitih obroka.

CANDY CVMAD60/1B

CANDY CMGN 6184WN

Frižideri čuvaju svežinu hrane i namirnicana na najbolji i pametan način. Olakšaće vam život. Od automatskog odmrzavanja i sistema za nadzor leda do mogućnosti kombinovanja polica i unutrašnjih pregrada po vašem ukusu. Hrana će uvek biti sveža, a promenljivi ventilacioni sistem kombinovanih frižidera garantuje ravnomernu raspodelu temperature. Od ugradnih do samostojećih frižidera: Candy nudi različite modele u pogledu veličine, boje, ekrana i mogućnosti povezivanja.

Mašine za pranje i sušenje veša, ili posebno modeli za pranje ili sušenje su pametne, jednostavne, funkcionalne, različitog kapaciteta. Imaju odlične performanse, neguju vašu odeću i tkanine, a zahvaljujući brojnim programima rezultati će biti odlični. Na raspolaganju su vam mašine različitih tipova i sa brojnim ciklusima, a pojedini modeli omogućavaju daljinsko upravljanje u bilo kom trenutku. Pametna mašina za sušenje veša omogućava vam da u samo nekoliko koraka dobijete čistu i suvu odeću, bez dodatnog trošenja vode i energije. Ove uređaje karakteriše tihi rad, odlične performanse, visok kapacitet pranja i sušenja i ergonomski dizajn. Različiti programi pranja olakšaće vam posao.

CANDY ROW4966DWMCE/1-S

CANDY CDPN 2D522PW/E

Sudomašine su vaš najbolji saveznik u kuhinji. Brze, vrlo praktične, sigurne i prostrane sa raznim programima pranja savršeno su prilagođene velikim i malim kuhinjama. Dostupne su u različitim modelima, ugradnim i samostojećim, amogu se pokrenuti i kontrolisati sa udaljene lokacije, a sve to pomoću pametnog telefona i priložene aplikacije.

Ugradne mikrotalasne rerne omogućavaju da u roku od nikoliko minutan skuvate ili odmrznete hranu. Male su i kompaktne, sa elegantnim dizajnom i dostupne u različitim bojama. Sa podesivim tajmerom i bezbednosnom bravom za decu su pre svega pametne. Zahvaljujući aplikaciji Simply-Fi, možete aktivirati jedan od mnogih dostupnih programa za kuvanje i upravljati uređajem direktno sa svog pametnog telefona.

Ugradne ploče, rerne i setovi Candy su odličan izbor. Zahvaljujući mnogim funkcijama Candy rerni sve je lako. Možete brzo i jednostavno pripremiti picu ili pitu za sebe i svoju porodicu. Lepog su dizajna i pogodne su za bilo koju vrstu kuhinje. Zahvaljujući inovativnim hidrolitičkim i pirolitičkim programima čišćenja, potrebno je samo nekoliko koraka da za kratko vreme dobijete čistu rernu spremnu za ponovnu upotrebu. Ploče su jednostavne , funkcionalne ili smart. Indukcione ploče za kuvanje su moderne i obezbeđuju brzo kuvanje, lakše čišćenje i bolju otpornost na ogrebotine i abraziju. Izaberite model ploče za kuvanje koja najbolje odgovara vašim potrebama.

CANDY UGRADNI SET PCT25CXCH64CCB

Šporeti obavljaju sve funkcije koje su vam potrebne, jednostavni su za upotrebu i zauzimaju malo prostora. Omogućavaju da pripremite brza, ali i složenija jela za posebne prilike. Rerne ovih šporeta štede prostor i lako se čiste.

Candy za sve i svakoga

Sve Candy uređaje i modele karakteriše prepoznatljiv italijanski dizajn i odlične performanse.

Candy ima odgovor na sve vaše potrebe, samo dođite u Tehnomedia prodavnicu i kažite kakav uređaj i model želite, a naši ljubazni prodavci pronaći će pravi model za vas. Kupovinu možete obaviti i online. Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.
Za koji god Candy uređaj da se opredelite dobijate kvalitet, sigurnost, bezbrižnost, ekonomičnost i lep dizajn. Godinama će vam štedeti vreme, novac i pružati besprekorne razultate.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *