Candy poklon akcija

candy feb x blog

Kupite Candy veš mašinu i na poklon dobijate peglu.

Odlučili ste da kupite veš mašinu i u dilemi ste za koji brend da se odlučite? Candy je dobar izbor. Posao će obaviti jednostavno i besprekorno, a krajnjim rezultatima bićete prezadovoljni. Izaberite mašinu za pranje, ili samo za sušenje ili 2 u 1 i za pranje i sušenje veša. Ovu akciju jednostavno morate iskoristiti, jer ćete u periodu trajanja akcije na poklon dobiti i peglu.

Vreme trajanja akcije

Akcija traje u periodu od 1. do 28. februara 2022. godine.

Candy veš mašine i poklon

Savremena tehnologija ovih uređaja štedi vaše vreme i trud, a rezultati su besprekorni. Pravo je vreme da Candy nađe mesto u vašem domu. Izaberite:

Kupite Candy veš mašinu i na poklon dobijate  Hoover TIM 2500 peglu.

Zašto izabrati Candy veš mašinu?

Zato što ovi ređaji: štede energiju, poseduju funkcije koje olakšavaju svakodnevicu, izdržljive su, tiho rade. U jednoj mašini dobijate odličnu kombinaciju tehničkih karakeristika, modernog dizajna i povoljnu cenu. A ovog puta + poklon peglu.

CANDY ROW41494DWMCE-S

Candy mašine za pranje veša efikasne su, a pranje je unapređeno zahvaljujući novim tehnologijama. Visoke su energetske efikasnosti, performansi i karakteristika i različitog kapaciteta. Sa mašinama za pranje i sušenje veša zaboravićete na žice i na prostiranje. Vaš jedini posao je stavite veš u bubanj a ona će se pobrinuti da se veš opere i osuši na najbolji način. Zaboravićete na štirkove i razne omekšivače sa mašinama za sušenje veša. U njima ćete moći da osušite do 10 kg veša koristeći minimalnu električnu energiju, a zahvaljujući “EasyCase” rešenju, moći ćete direktno i lako da prikupite vodu. Candy ima odgovor na sve vaše potrebe, samo dođite u Tehnomedia prodavnicu i kažite kakvu mašinu i model želite, a naši ljubazni prodavci pronaći će pravi model za vas. Candy mašine na pravi način tretiraju vaš veš. Čak 9 brzih programa kao inovacija na tržištu, uz ekskluzivnu Snap&Wash funkciju i sve ćete obaviti brže i pametnije.

Candy modele karakteriše prepoznatljiv italijanski dizajn i odlične performanse.

Svratite do Tehnomedie, izaberite Candy model po svojoj meri i na dar dobijate peglu.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *