Savršena kombinacija za vašu odeću – VOX veš mašine

x   T.

Iskoristite 20% popusta na VOX mašine za pranje veša u Tehnomedia prodavnicama.

Opremite vaš dom VOX mašinom za pranje veša i rešite problem sa gomilom neopranog veša. Iskoristite ovu specijalnu akciju do kraja februara i nabavite je po niskoj ceni.

Vreme trajanja akcije i popust

Akcija traje u periodu od 15. do 28. februara 2022. godine. Kupite VOX veš mašinu i platite 20% manje.

VOX WM 1415 YT2Q A+++

Zašto izabrati VOX mašinu za pranje veša?

  • Aqua Logic sistem

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, VOX mašina za pranje veša automatski prepoznaje količinu veša unutar bubnja i aktivira ekološki program. Na taj način znatno štedite vreme pranja i potrošnju električne energije.

  • Glavni programi

VOX mašine za pranje veša nude tri tipa programa: pamuk, sintetika i vuna. Kod sva tri tipa temperature i brzina centrifuge može da se bira shodno tkanini koju je potrebno oprati.

  • Inverter motor

Zahvaljujući inverter motoru, uređaj znatno tiše radi, manje troši energiju i duži je vek trajanja motora.

  • Dugme za podešavanje temperature

VOX mašine mogu da peru i do 90 stepeni. Rukovanje je jednostavno i lako, a veoma je korisna i opcija odloženog starta do 23 h, kao i podešavanje brzine obrtaja centrifuge.

  • Anti Allergic

VOX mašine brinu o vašem zdravlju. One su prijatelji osetljive kože zahvaljujući opciji dodatnog ispiranja veša. Znamo da ostaci deterdženta u odeći mogu ponekad izazvati alergijske reakcije kod ljudi nežnijeg tipa kože, posebno dece i novorođenčadi. Antialergijski program je posebna metoda dodatnog ispiranja koja u potpunosti oslobađa tkaninu od preostalih količina praška.

image

VOX model WM1415YT2QD

Ovaj model mašine za pranje veša ima dodatnu funckiju Rapid Wash. Pere veš za kraći vremenski period, manje troši struju i vodu.

Preporuke:

Kako bi RW funcija bila efikasna poželjno je da mašina bude do pola napunjena, odnosno da ne pere punim kapacitetom. RW se ne može kombinovati sa svim programima, a vremensko trajanje zavisi od programa uz koji se koristi.

This image has an empty alt attribute; its file name is image019.jpg

  • Pearl Drum

VOX mašine brinu o vašoj odeći. Nova vrsta konstrukcije bubnja mašine za pranje veša WM1495-YT1QD čini proces pranja delikatnijim.

This image has an empty alt attribute; its file name is image020.jpg
  • PreWash – pretpranje imaju VOX inverter modeli

Dodatna funkcija koja vam omogućava da prethodno operete vrlo prljav veš pre početka programa glavnog pranja. Pomoću ove funkcije deterdžent se stavlja u prednji odeljak za pranje u posudi za doziranje.

This image has an empty alt attribute; its file name is image021.jpg

VOX modeli

Izaberite VOX model po svojoj meri. Različitog su kapaciteta pranja: 5, 6, 7, 8 ,9 i 10 kg sa snagom centrifuge od 500, 600, 800, 1 000, 1 200 i 1 400 obrtaja u minutu. Pojedini modeli poseduju i sistem za automatsko detektovanje polovine napunjenosti bubnja. Posebnu sigurnost pruža i sistem zaključavanja kojim se onemogućava da deca slučajno u toku pranja otvore veš mašinu. U pojedinim modelima možete oprati i veće komade poput ćebadi i jorgana, a petnaestominutni program iskoristićete za pranje manje od pola kapaciteta veša. Mnogi VOX modeli poseduju opciju za pauziranje, 15 programa pranja, pregledni i veliki displej, pa se jasno vidi zadata temperatura kao i koliko je još vremena preostalo do završetka pranja.

Pogodnosti VOX veš mašina

VOX modele karakteriše odličan odnos cene i kvaliteta, atraktivan dizajn i garancija u trajanju od 5 godina.

Iskoristite odličan popust na VOX mašine u Tehnomedia prodavnicama do kraja februara. Kupite i uštedite. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

O ovoj akciji možete čitati i ovde.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *