Savršena kombinacija za vašu odeću – VOX veš mašine

x   T.

Iskoristite 20% popusta na VOX mašine za pranje veša u Tehnomedia prodavnicama.

Opremite vaš dom VOX mašinom za pranje veša i rešite problem sa gomilom neopranog veša. Iskoristite ovu specijalnu akciju do kraja februara i nabavite je po niskoj ceni.

Vreme trajanja akcije i popust

Akcija traje u periodu od 15. do 28. februara 2022. godine. Kupite VOX veš mašinu i platite 20% manje.

VOX WM 1415 YT2Q A+++

Zašto izabrati VOX mašinu za pranje veša?

  • Aqua Logic sistem

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, VOX mašina za pranje veša automatski prepoznaje količinu veša unutar bubnja i aktivira ekološki program. Na taj način znatno štedite vreme pranja i potrošnju električne energije.

  • Glavni programi

VOX mašine za pranje veša nude tri tipa programa: pamuk, sintetika i vuna. Kod sva tri tipa temperature i brzina centrifuge može da se bira shodno tkanini koju je potrebno oprati.

  • Inverter motor

Zahvaljujući inverter motoru, uređaj znatno tiše radi, manje troši energiju i duži je vek trajanja motora.

  • Dugme za podešavanje temperature

VOX mašine mogu da peru i do 90 stepeni. Rukovanje je jednostavno i lako, a veoma je korisna i opcija odloženog starta do 23 h, kao i podešavanje brzine obrtaja centrifuge.

  • Anti Allergic

VOX mašine brinu o vašem zdravlju. One su prijatelji osetljive kože zahvaljujući opciji dodatnog ispiranja veša. Znamo da ostaci deterdženta u odeći mogu ponekad izazvati alergijske reakcije kod ljudi nežnijeg tipa kože, posebno dece i novorođenčadi. Antialergijski program je posebna metoda dodatnog ispiranja koja u potpunosti oslobađa tkaninu od preostalih količina praška.

VOX model WM1415YT2QD

Ovaj model mašine za pranje veša ima dodatnu funckiju Rapid Wash. Pere veš za kraći vremenski period, manje troši struju i vodu.

Preporuke:

Kako bi RW funcija bila efikasna poželjno je da mašina bude do pola napunjena, odnosno da ne pere punim kapacitetom. RW se ne može kombinovati sa svim programima, a vremensko trajanje zavisi od programa uz koji se koristi.

This image has an empty alt attribute; its file name is image019.jpg

  • Pearl Drum

VOX mašine brinu o vašoj odeći. Nova vrsta konstrukcije bubnja mašine za pranje veša WM1495-YT1QD čini proces pranja delikatnijim.

This image has an empty alt attribute; its file name is image020.jpg
  • PreWash – pretpranje imaju VOX inverter modeli

Dodatna funkcija koja vam omogućava da prethodno operete vrlo prljav veš pre početka programa glavnog pranja. Pomoću ove funkcije deterdžent se stavlja u prednji odeljak za pranje u posudi za doziranje.

This image has an empty alt attribute; its file name is image021.jpg

VOX modeli

Izaberite VOX model po svojoj meri. Različitog su kapaciteta pranja: 5, 6, 7, 8 ,9 i 10 kg sa snagom centrifuge od 500, 600, 800, 1 000, 1 200 i 1 400 obrtaja u minutu. Pojedini modeli poseduju i sistem za automatsko detektovanje polovine napunjenosti bubnja. Posebnu sigurnost pruža i sistem zaključavanja kojim se onemogućava da deca slučajno u toku pranja otvore veš mašinu. U pojedinim modelima možete oprati i veće komade poput ćebadi i jorgana, a petnaestominutni program iskoristićete za pranje manje od pola kapaciteta veša. Mnogi VOX modeli poseduju opciju za pauziranje, 15 programa pranja, pregledni i veliki displej, pa se jasno vidi zadata temperatura kao i koliko je još vremena preostalo do završetka pranja.

Pogodnosti VOX veš mašina

VOX modele karakteriše odličan odnos cene i kvaliteta, atraktivan dizajn i garancija u trajanju od 5 godina.

Iskoristite odličan popust na VOX mašine u Tehnomedia prodavnicama do kraja februara. Kupite i uštedite. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

O ovoj akciji možete čitati i ovde.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *