Rampage slušalice za bolji gejmerski doživljaj

rampage slusalice x blog

Gejmesrke stereo slušalice sa mikrofonom Rampage RM-K27 X-JAMMER su odličan izbor.

Gejmerske slušalice su važne prilikom igranja igrica, jer pomažu igraču da se potpuno skoncentriše na ono što radi, ali i da virtuelni svet doživi intenzivno. Predlažemo vam gejmerske slušalice turske kompanije Rampage i to model koji nosi oznaku RM-K27 X-JAMMER.

Capture

Zašto izabrati ove slušalice?

Zato što su ovo slušalice vrhunske izrade koje poseduju odlično led osvetljenje i samim tim spadaju u red slušalica koje mogu da ispune očekivanja svakog ozbiljnog gejmera.

Povezivanje

Ovaj model ima dvostruku mogućnost povezivanja i to putem USB-a ili putem male banane, odnosno konektora 3,5 mm što automatski povlači činjenicu da su kompatibilne sa konzolama svih eminentnih proizvođača.

Prednost

Kod ovog modela velika prednost je to što u svakom trenutku možete proceniti odakle dolaze koraci, pucnji ili ekplozije što omogućava igranje igara na najvišem mogućem nivou.

Kabl i osvetljenje

Kabl je pleten i samim tim veoma jak i izdržljiv, a njegova dužina je 2,2m. Dodatnu lepotu ovim slušalicama daje led osvetljenje koje se prelama u svim duginim bojama. Frekventni opseg se kreće od 20 Hz do 20 Khz, osetljivost je 117 db dok je impedansa 16 Oma. Sve u svemu X-JAMMER su slušalice koje toplo preporučujemo svima, a ne samo gejmerima.

Capture

Udobnost

Ovaj model je veoma udoban i nosićete ih satima, jer su prijatne i imaju kvalitetnu zvučnu izolaciju pa vam spoljni faktori neće smetati.

Padovi na ovom modelu su veći od standardnih i zbog toga pružaju potpuni komfor čak i nakon višesatnog korišćenja, pre svega zahvaljujući visokokvalitetnim jastučićima. U mikrofon je ugrađen reduktor pozadinske buke što znači da će komunikacija sa saigračima biti savršena. Takođe, mikrofon je fleksibilan tako da ga možete podešavati kako god vam je volja. Na traci za glavu postoji sloj sunđera kako bi se sprečilo da traka direktno kontaktira glavu što samo povećava udobnost prilikom korišćenja.

Zvučnici su prečnika 50 mm i imaju neodimijumske magnete.

Ovaj model možete kupiti u nekoj od naših 59 maloprodaja širom Srbije ili online po neverovatno povoljnoj ceni.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *