Čist i zdrav vazduh u domu i na poslu

x Preciscivac

Jedini uređaj koji brine da u svakom trenutku imate zdrav i čist vazduh u domu ili na poslu je prečišćivač vazduha.

Vazduh u zatvorenom prostoru može biti mnogo zagađeniji od onog koji udišemo napolju. Tome doprinosi taloženje zagađujućih čestica, izolacija, nedostatak ventilacije i sunčeve svetlosti. Mnogo je zagađivača vazduha u zatvorenom. Neki od njih su: prašina, grinje, ljuspice kože, životinjske dlake, virusi, mnogi alergeni, dim cigareta i neprijatni mirisi…

Zanimljivosti…

Naša zemlja spada u grupu zemalja sa najtoksičnijim vazduhom na svetu, prema pisanju svetskih medija. Do 15 000 čestica virusa može sadržati kubni metar vazduha. U zatvorenom prostoru jedan od  najčešćiš zagađivača su prašina i grinje. Jedna grinja stvori 20 zrna izmeta koja završe u našim plućama i vazduhu. Ovi paraziti dovode do velikih problema i alergijskih reakcija. U kućnom vazduhu se nalaze brojni alergeni kao što su vlaga, buđ, polen…Zagađen vazduh u zatvorenom prostoru dovodi do osećaja umora, kardiovaskularnih bolesti, pojave astme. Koncentracija pojedinih zagađivača vazduha je često i do dva puta veća u zatvorenom prostoru nego u prirodi, navodi Agencija za zaštitu životne sredine. S obzirom da 90% našeg vremena provodimo u zatvorenom prečišćavač vazduha vam je neophodan.

prečišćavac vazduha

Ako vodite računa o zdravlju  vreme je da nabavite prečišćivač vazduha. U Tehnomedia prodavnicama možete izabrati između nekoliko modela izuzetnog kvaliteta. Čist i zdrav vazduh u vašem domu ili na poslu imaćete sa Xiaomi prečišćivačem vazduha Mi Air Purifier 3H EU. Uređaj uklanjaju štetne nevidljive čestice iz atmosfere. Rešiće i problem suvog vazduha i vlažnosti. Veoma je jednostavan a koristi filtere i ventilatore. Pomoću sistema unutrašnjih ventilatora iz prostorije kroz filtere uklanja štetne čestice iz vazduha. Nakon toga pročišćava vazduh cirkulišući taj vazduh natrag u sobu. Tako vazduh postaje čist a okolina zdrava.

Zagađujuće čestice razgrađuju filteri, uklanjaju neprijatne mirise, duvanski dim, čiste vazduh od prašine. HEPA filter koji ima ovaj uređaj je najefikasniji filter. Zadržava čak 99,97% čestica pa čak i one najmanje veličine 0,3 mikrona. Podseća na čvrst papir u obliku harmonike savijen u cik-cak a napravljen je od staklenih vlakana. Ovaj filter u zatvorenom prostoru uklanja sve što je štetno poput: buđi, grinja, prašine, polena, peruti…Ne proizvodi ozon i druge štetne nusproizvode. Senzor kvaliteta vazduha pokazuje količinu zagađujućih čestica koje se nalaze u vazduhu. Koristan je ne samo za podešavanje rada samog aparata nego i za praćenje kvaliteta vazduha. Uređaj možete kontrolisati i pomoću aplikacije i na daljinu. Google Assistant i Amazon Alexa omogućavaju pametno kontrolisanje uređaja uz glasovne naredbe. Unapređen touch displej uz OLED tehnologiju. Upravljanje uz Mi Home aplikaciju. Smart Control – daljinsko upravljanje pomoću Mi Home APP. Ima precizan senzor čestica lasera ​​za automatsko otkrivanje kvaliteta vazduha i podešavanje brzine ventilatora. OLED Touch Display. WiFi povezivanje: IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz.Područje efikasnosti: 126 m2/h.Kapacitet prečišćavanja: 380 m3/h.Životni vek filtera: 6 – 12 meseci. Poseduje nizak nivo buke: 33 – 64 dB.

preciscavac vayduha

Ako želite da dišete čist vazduh pomoći će vam Xiaomi prečišćivač vazduha Mi Air Purifier 3H EU. Zadržava prašinu, uklanja i do 99% bakterija iz vazduha, uklanja neprijatne mirise, sprečava širenje klica i bolesti, zadržava alergene i čuva vaša pluća.

Modernog je dizajna tako da će se lepo uklopiti u enterijer. Prečišćivač vazduha je i idealno sredstvo za zamenu ustajalog vazduha svežim. Ako mislite na sebe, svoje najdraže i zdravlje posetite neku od Tehnomedia prodavnica i obezbedite uređaj koji efikasno čisti vazduh. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia centru. Proverite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *