Čist i zdrav vazduh u domu

naslov

Za čist i zdrav vazduh potreban vam je Philips aparat. Izaberite dva u jedan jer sa jednim aparatom, dobijate prečišćavač sa ovlaživačem.

Vazduh u prostoriji može biti zagađeniji od onog napolju i o tome mislite na vreme. Kupite Philips 2 u 1 aparat za zdrav i kvalitetan vazduh. Ovi kombinovani uređaji poboljšavaju vazduh i otklanjaju alergene.

Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite Philips model po vašoj meri. Iskoristite povoljnost i kupite ga na akciji do 28. februara po neverovatno povoljnoj ceni.

image

Loš, prljav i zagađen vazduh ulazi u vaš dom kroz otvorena vrata, prozore, ventilaciju. Tokom čišćenja ili kuvanja obroka proizvode se štetne čestice, biljke i unutrašnja prašina su uobičajeni alergeni, prisutni su i otrovne organske supstance kao i neki gasovi i sve to dovodi do zagađenja vazduha. Zato vam je potreban Philips 2 u 1 uređaj.

Ako je u prostoriji i u vašem domu vazduh suv osetićete zdravstvene tegobe kao što su problemi sa disanjem ili iritacija grla, nosa i kože. Philips ovlaživači vazduha sa NanoCloud tehnologijom obezbeđuju potrebnu vlažnost. Osetićete razliku i prednost sa ovim aparatom. Bićete zaštićeni od bakterija, virusa, alergena, čestica, štetnih gasova suvog vazduha, zagađenja sa ovim Philips 2 u 1 aparatom. Ovi aparati u svakom trenutku pokazivaće kvalitet vazduha i ukloniti 99,97% zagađenja i osloboditi vas neprijatnosti usled suvog vazduha. Veoma uspešno uklanja viruse i bakterije. Imaćete čistiji vazduh i zdraviji dom, jer funkcija prečišćavanja uspešno otkriva i smanjuje količinu bakterija i virusa, kao što je grip i slično. Bićete opušteni i bezbrižni jer profesionalni senzor sa tehnologijom AeraSensa otkriva precizno i tačno a reaguje brzo na čak i najmanje promene čestica u vazduhu. Potencijalni nivo rizika od alergena u vazduhu biće vam prikazan na skali.

Sa Philips osveživačem i ovlaživačem vazduha rešili ste sve probleme u domu ili poslovnom prostoru. Dobijate ravnomerno raspoređen ovlaženi vazduh, maksimalnu higijenu i uklonjene bakterije u prostorijama.

image

Suv vazduh dovešće do respiratornih problema, otežanim spavanjem, a postoji i mogućnost da vam se javi neki respiratorni problem, dobijete astmu, alergije. Razvoj virusa i bakterija kao i isušivanje kože i kose stvara vazduh siromašan vlagom. Suv vazduh dovodi do problema kada se grejete zimi, ali i kada se prostor rashlađuje klima uređajima leti. Philips uređaji zahvaljujući tehnologiji koju koriste su sigurni, zdravi i bezbedni.

VitaShield IPS je višefazni sistem filtracije koji hvata do 99.7% štetnih čestica, od štetnih gasova i PM2.5 čestica do prašine i alergena. AeraSense  je revolucionarna tehnologija detekcije čestica koja je poput profesionalnih senzora efikasna. NanoCloud je jednistvena tehnologija ovlaživanja koja koristi prirodni proces i sprečava mokre tačke i bele naslage.

Philips prečišćavači i ovlaživači vazduha su preporučeni od strane Poljskog društva alergologa i testirani su u nezavisnim centrima za alergije.

image

Vreme je da posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i kupite ovaj aparat i uštedite. Akcija traje do 28. februara 2021. godine ili do isteka zaliha. Maksimalan izbor po minimalnoj ceni očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *