Tehnomedia #likeabosch

naslov

Čiste prostorije od poda do plafona, kao i idealnu pomoć prilikom pripremanja raznih obroka omogućiće vam Bosch uređaji. Posetite Tehnomediu i iskoristite Bosch akciju do 15. januara i po povoljnim cenama kupite mikser i usisivač.

Bosch aparati koriste najsavremeniju tehnologiju. Njihovi usisivači održavaće vaš dom idealno higijenski čistim, a mikseri savršeno će odgovoriti vašim potrebama i željama. Vreme je da posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ove aparate po neverovatno povoljnim cenama. Iskoristite ova sniženja, kupite usisivač ili mikser i bićete bezbrižni godinama. Dugotrajni su, a svojim odličnim karakteristikama omogućavaju vam da budete rasterećeniji i živite zdravo.

#LikeAPro akcija traje do 15. januara ili do isteka zaliha. Svratite do Tehnomedie i izaberite Bosch usisivač ili mikser po svojoj meri.

image

Zahvaljujući modernom procesu proizvodnje usisivači ovog brenda postižu efikasan transfer energije i izuzetno optimalan protok vazduha. Na svim vrstama podova, ustvari od poda do plafona pružiće snažnu moć usisavanja. Bosch motori su savršeni, sa najboljom tehnologijom i najvišim nivoom preciznosti, a više od 65 godina se proizvode u Nemačkoj. Osim sjajnih rezultata tokom usisavanja pružaju vam i dugovečnost.

Akumulatorski usisivač sa posudom Bosch usisivač BCS61113 je pravi izbor. Sada ga u Tehnomedia prodavnicama možete kupiti po neverovatno povoljnoj akcijskoj ceni. Usisivač je moćan, produktivan, pouzdan i kvalitetan. Rukovanje ovim akumulatorskim usisivačem sa posudom je jednostavno. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini čišćenje je fleksibilno i jednostavno. Baterija je zamenjiva i imate mogućnost produženog korišćenja ako je potrebno. Sistem Power for ALL znači da je baterije takođe spadaju u sistem bez kabla snage 18 V za dom i baštu. Usisivač je u Nemačkoj proizveden tako da su ispoštovani svi visoki standardi kvaliteta. Čišćenje je efikasno zahvaljujući kombinaciji Bosch motora bez četki i specijalne motorizovane podne papučice. Sve možete da očistite pomoću mnogih dodataka. Sve prljavštine, od poda do plafona u domu kao i u automobilu lako ćete savladati. Poseduje dobre performanse. Usisivač Unlimited najnovijom tehnologijom motora bez četkica, što digitalni motor čini moćnim i pouzdanim. U kombinaciji sa specijalno dizajniranom Bosch AllFloor Power četkom, obezbeđeno je temeljno čišćenje svih podova.

mikser

Osnovna oprema svake kuhinje je mikser. Bosch će zadovoljiti sve vaše zahteve. Bosch mikser je savršeno dizajniran. Jak je i tih. Zahvaljujući dobrom balansu i ergonomskoj ručici, ručni mikseri udobno leži u vašoj ruci. Mešanje i mućenje će biti pod vašom kontrolom.Zahvaljujući izuzetno oštrim sečivima i snažnom motoru, brzo će obraditi svaku namirnicu.

Štapni mikser Bosch MS61A4110 je ono što vam je potrebno. Ekstra je snažan 800 W, tanak i ergonomski. Pouzdan i snažan motor radi tiho i bez vibracija čak i pri maksimalnoj brzini. Pasiraćete čorbe, mutiti šejkove, seckati povrće sa ovim mikserom brzo i lako. Mućenje je jednostavno sa Bosch ErgoMixx, a rezultati savršeni. Jak motor pruža visoke performanse i snažno obrađuje tvrde sastojke. Kućište je lagano sa mekom drškom na dodir tako da je držanje čvrsto i udobno. Nož QuattroBlade obezbeđuje optimalno sečenje i dobre rezultate mućenja sa funkcijom AntiSplash. Brzina je promenljiva tako da je lako možete prilagoditi. Ovaj model ima 12 podešavanja brzine i dodatnu turbo funkciju za savršeno mešanje sastojaka za bilo koji recept. Lako ćete napraviti supu, majonez, sos ili bilo šta drugo.

Čaša je sa poklopcem za mešanje i merenje kao i za odlaganje malih količina namirnica. Zahvaljujući poklopcu, sva jela, prelive i sastojke nakon mešanja u čaši možete čuvati u frižideru. Za nekoliko sekundi obavićete lako čišćenje. Kada završite sa mućenjem samo jednostavnim pritiskom odvojiti nogu za mešanje i operite vodom ili u mašini za pranje sudova. Sjajne rezultate sečenja za brzo i fino mućenje pruža veoma oštar i izdržljiv nož QuattroBlade. Kuhinja će vam uvek biti čista i uredna zahvaljujući AntiSplash funkciji koja sprečava prskanje.

Vreme je za #likeabosch i Tehnomediu. Iskoristite sniženje i kupite Bosch usisivač ili mikser. Period trajanja akcije je od 21. decembra do 15. januara 2021. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *