Za nju i njega

naslovna

Svi vole da budu uredni i izgledaju lepo. Aparati brenda Remington za negu i lepotu će vam u tome pomoći.

Ne morate više da posećujete frizerske salone i da dajete veliki novac za šišanje, friziranje, feniranje, negu, već sada možete sve sami obaviti kod kuće. Potreban vam je samo dobar aparat. Bez razmišljanja odlučite se za Remington. Izaberite: prese za kosu, figaro, fenove, aparate za brijanje, trimere. U Tehnomedia maloprodajnim objektima u ovom periodu možete kupiti neki od ovih aparata i uštedeti. Iskoristite ovu pogodnost i nabavite aparat za sebe i svoju drugu polovinu po neverovatno povoljnoj ceni.

image

Remington neguje kosu i zahvaljujući mogućnostima koje ima i kvalitetetu učiniće je srećnom.

Pomoću prese za kosu ili figaro jednostavno, brzo i efektno imaćete savršenu, sjajnu i negovanu kosu. Izgledaćete besprekorno i negovano. U svakom trenutku bićete spremni. Svilenkasto glatke rezultate pružiće vam Remington prese za kosu. Pomoću figara ćete napraviti najlepše kovrdžanje kose za definisane lokne.

Remington fenovi za kosu izuzetnog kvaliteta sa mnogim funkcijama neguju i čuvaju vašu kosu. U svakom trenutku imaćete lepu i negovanu kosu za specijalne prilike, posao, proslave…Do sada mnogo vremena vam je oduzimalo feniranje kose, a održavanje oduzima mnogo vremena. Remington aparati su vrhunskog kvaliteta. Vaša kosa biće srećna sa Remingtonom.

image

Nijedan muškarac ne može bez aparata za brijanje i trimera. Električni brijači Remington su vaši verni pratioci koji brinu o tome da uvek izgledate negovano i dobro. Oni sa mrežicom omogućavaju da vaše lice bude glatko, brijanje temeljno, a koža će vam bitizahvalna jer nema iritacije. Za temeljno brijanje i ako vam je brada jača koristite onda rotirajuće brijače sa 3 sečiva koji prate crte vašeg lica.

Sa aparatima i trimerima Remington održavaćete dobar izgled uvek i u svakom trenutku. Sa trimerima sada možete kontrolisati neželjene dlačice na telu, u ušima ili nosu, na primer.

Remington brine o vašim potrebama i urednosti, lepoti. Izgledaćete nakon upotrebe njihovih aparata fantastično i zato posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ga po neverovatno povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *