Čist vazduh uz Bosch usisivače

blog x

Bosch visokoefikasni usisivači su vaš partner u održavanju besprekorne čistoće u domu. Iskoristite akciju i kupite model po svojoj meri po top ceni.


U modernom domaćinstvu, usisivač predstavlja kamen temeljac higijene i čistoće. Korišćen svakodnevno, ovaj nezamenjivi uređaj se brine za uklanjanje nečistoća i prašine, čineći život komfornijim.

Verovatno ste mislili da ste sve prašine rešili jednostavnom zamenom kese ili pranjem posude svog usisivača. Međutim, jeste li ikada razmislili o kvalitetu vazduha koji vaš usisivač vraća u vašu prostoriju? Sada je vreme da razmislite o Bosch usisivačima kao vašem novom izboru, jer oni su garancija da se prašina u vazduhu neće dići. Izaberite između štapnih i klasičnih modela i očistite svoj dom ili radni prostor. Iskoristite akciju u Tehnomedia prodavnicama ili poručite online i uštedite.

Usisivač, bez sumnje, predstavlja nezamenjiv uređaj u svakom domaćinstvu. Svakodnevno ga koristimo, bilo da čistimo mrvice sa stola ili obavljamo nedeljno usisavanje svih prostorija. Zato, pre nego što se odlučite za kupovinu novog usisivača, važno je temeljno istražiti različite modele i uporediti njihove karakteristike.

image

Štapni usisivači

Mnogi korisnici i dalje koriste standardne električne usisivače, ali ako razmišljate o obnovi ovog kućnog uređaja, preporučujemo prelazak na bežični štapni usisivač na bateriju. Bosch štapni usisivači već su stekli poverenje mnogih domaćinstava zahvaljujući svojoj sposobnosti da omoguće neometano prelaženje iz jedne prostorije u drugu, bez brige o zapetljanim crevima ili guranju usisivača preko tepiha i pragova. Iskustva korisnika jasno ističu mnoge prednosti ovih štapnih usisivača.

Usisivači bez kese ne gube na snazi kad se posuda napuni i ne zahtevaju zamenu kesa, što čini održavanje jednostavnijim. Takođe, štapni usisivači omogućavaju lako manevrisanje zahvaljujući jedinstvenom dizajnu sa izjednačenim kućištem i papučicom, što znači da se više ne morate mučiti s dugim crevom ili vući usisivač za sobom. Ovi lagani aku usisivači, čija težina iznosi manje od 3 kg, savršeni su za brzo čišćenje. Akumulatorski usisivači predstavljaju idealno rešenje za lak prelazak iz sobe u sobu ili sa prizemlja na sprat, bez potrebe za traženjem utičnica i motanjem kabla oko nameštaja. Jedna baterija obezbeđuje do čak 40 minuta neprekidnog rada.

Postoje dva glavna tipa akumulatorskih usisivača – snažni i laki. Svaki od njih nosi svoje prednosti. Snažniji akumulatorski usisivači su idealni za rad tokom produženog čišćenja ili tokom kraćih pauza. Oni su stabilni i lako se manevrišu, posebno modeli iz serije snažnih usisivača Athlet. Za veću fleksibilnost, 2-u-1 model koji kombinuje snažni štapni usisivač i ručni usisivač u jednom uređaju, poput modela Flexxo, je dobar izbor.

Štapni akumulatorski usisivači su pravi izbor za jednostavno čišćenje na svim nivoima. Na primer, modeli Unlimited su savršeni za usisavanje prašine na plafonu, policama i drugim teško dostupnim mestima. Bez obzira na vaše potrebe, postoji Bosch akumulatorski usisivač koji će ih ispuniti.

  • Efikasnost na prvom mestu

Moguće je da ste čuli mit da akumulatorski usisivači nisu efikasni u skupljanju prljavštine. To jednostavno nije tačno. Svi Bosch akumulatorski usisivači napravljeni su da temeljno očiste vaš dom, bez obzira na vrstu poda. Ako želite izuzetno dubinsko čišćenje, čak i tepiha i prostirki, Bosch stručnjaci za usisavanje preporučuju modele sa dodatnom snagom usisavanja, kao što su modeli Bosch ProPower. Baterija je takođe bitan faktor. Trajna baterija je neophodna za dugotrajno korišćenje. Bosch akumulatorski usisivači su opremljeni snažnim baterijama sa litijum-jonskom tehnologijom.

  • Lakoća korišćenja

Akumulatorski usisivači su koncipirani da budu jednostavni za korišćenje. Nema potrebe za utičnicom, ali postoje neki aspekti koje treba uzeti u obzir kako biste olakšali proces čišćenja. Prvo, proverite težinu uređaja, jer će ona uticati na udobnost tokom dužeg čišćenja.

Bosch usisivači zasluženo se smatraju najpouzdanijim uređajima na tržištu. Bez obzira na model koji odaberete, možete računati na kvalitet i pouzdanost ovog brenda. Bosch uređaji nude praktična rešenja koja efikasno rešavaju svakodnevne izazove. Baterijske mašine bez kabla, korisni dodaci i kompaktno telo koje ne zauzima puno prostora, karakterišeju moderne uređaje koje zahtevaju savremeni korisnici.

image

Usisivači sa kesom i posudom

Usisivači sa kesom i modeli sa posudom obezbeđuju impresivnu usisnu snagu koja čini čišćenje vašeg doma besprekornim. Kvalitet Bosch proizvoda, proizvedenih u Nemačkoj, garantuje izvanredne performanse i trajnost.

  • Praktičnost kesa i posude: Koji je bolji?

Usisivači sa kesom zahtevaju povremenu zamenu kesa za prašinu, dok modeli sa posudom koriste višekratne posude koje jednostavno ispraznite u kantu za smeće nakon upotrebe. Osim što je praktičnije, mnogi cene što nema dodatnih troškova povezanih sa kesama.

  • Usisivač sa kesom ili usisivač sa posudom?

Bosch ProHygienic usisivači sa kesom i modeli sa posudom opremljeni su visokokvalitetnim sistemima filtracije, uključujući UltraAllergy filter. Usisivači sa kesom ProHygienic takođe dolaze sa AirFresh kesama za prašinu. Ako tražite najbolje rešenje za osobe sklone alergijama, izaberite usisivač ProHygienic sa kesom.

Ako imate kućne ljubimce sa dugačkom dlakom, ili želite tiho i snažno usisavanje, ne brinite. Bosch usisivači će se izboriti sa svim izazovima, kako sa kesom, tako i sa posudom.

image

Usisivači sa kesom i modeli sa posudom dostupni su u XXL verzijama koje mogu držati velike količine prašine i prljavštine. Opšta smernica je da odaberete model serije 8 ako želite manje česte zamene kesa ili pražnjenje posude za prašinu.

Kada razmišljate o praktičnosti, zamena kese je jednostavna i čini modele sa kesom praktičnim izborom. Međutim, ako ikada treba izvaditi sitnice poput igračaka ili nakita iz usisivača, doro će doći providna posuda za prašinu kod modela sa posudom.

  • Dodatna oprema

Posebna četka za teško dostupna mesta olakšava čišćenje automobila, dok četka za dušek je idealna za održavanje čistoće vašeg kreveta. Ako želite maksimalnu fleksibilnost, razmislite o akumulatorskom usisivaču.

Na kraju, izbor između usisivača sa kesom i usisivača sa posudom zavisi od vaših potreba, načina života i prioriteta. Svi tipovi usisivača imaju svoje prednosti, i izaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

image

Iz ponude izdvajamo:

Bosch bežični usisivač BBS 711 W predstavlja idealan spoj najboljih karakteristika i obezbeđuje sve što vam je potrebno za besprekorno čisto domaćinstvo. U poređenju sa ostalim modelima, Bosch BBS 711 W donosi nove funkcionalnosti koje će vas oduševiti i transformisati čišćenje kuće u pravo zadovoljstvo za celu porodicu.

  • Opremljen je posebnim telom koje ga čini savršenim za usisavanje mrvica sa stola, dok dodatak cevi omogućava pretvaranje u štapni usisivač za podove. Različiti nastavci omogućavaju čišćenje uskih proreza u kolima ili dubokih džepova kauča, dok je za čišćenje dušeka dostupan poseban široki nastavak.
  • Fleksibilna cev se prilagođava teško dostupnim mestima umesto vas, omogućavajući vam da dosegnete svaki kutak.
  • AllFloor Dynamic papučica sa LED svetlima osvetljava i najskrivenije delove, omogućavajući vam da nijedan kutak ne ostane nečist.
  • Ultimate BBS 711 W možete jednostavno postaviti uspravno tokom pauze, zahvaljujući kukici na telu usisivača, što je znatno praktičnije od naslanjanja na zid. Baterija ovog modela kompatibilna je s drugim Bosch DIY mašinama, omogućavajući vam da istu bateriju koristite za različite kućne i radioničke uređaje.

Bilo da birate između akumulatorskih ili modela sa cilindrom, sa kesom ili bez nje, Bosch ponuda je široka i pruža visokokvalitetna rešenja za svakog korisnika. Bez obzira jeste li vlasnik kućnih ljubimaca koji ostavljaju dlake ili se brinete o kvalitetu vazduha u vašem domu zbog alergija, Bosch će zadovoljiti sve vaše potrebe vezane za čišćenje.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *