Čista voda na dohvat ruke – Dafi bokali

blog x   T.


Dafi bokali pružaju brzo i pouzdano rešenje za filtriranje vode. Za tren dobijate čistu i kvalitetnu vodu za piće.

U današnjem svetu, voda postaje sve važnija. Uz rastuću zabrinutosti zbog kvaliteta vode za piće, potraga za jednostavnim, pouzdanim rešenjima postaje ključna. U tom kontekstu, Dafi bokali za filtriranje vode nude brzo i efikasno rešenje za čistu, zdravu i sigurnu vodu za piće. Njihova inovativna tehnologija filtriranja pruža praktičnost i omogućava u svakom domu jednostavan pristup čistoj pitkoj vodi.

image

Odaberite Dafi bokale za čišćenje vode i pružite najbolje sebi i svojoj porodici. U našem bogatom Tehnomedia asortimanu, otkrijte Dafi bokale u različitim veličinama, idealne za domove, kancelarije ili one koji vole kvalitetnu vodu za pripremu jela. Njihov sofisticiran i praktičan dizajn omogućava lako smeštanje u frižider zahvaljujući ergonomskom obliku.

  • Ne propustite priliku da pronađete Dafi bokale Atria, Astra i Luna po posebnim cenama do 18. marta.

Briga o zdravlju je prioritet, a Dafi bokali su rešenje za čistu i zdravu pijaću vodu. Klasični, funkcionalni i osmišljeni kako bi zadovoljili sve potrebe za čistom vodom za hladne i tople napitke. Filtriranjem vode uklanja se hlor koji se koristi u vodovodnim cevima, a filteri takođe zaustavljaju mehaničke nečistoće poput peska i rđe. Važno je napomenuti da filtrirana voda zadržava minerale poput natrijuma i kalcijuma, što je ključno za održavanje zdravlja.

  • Dafi Astra i Atria

Sa Dafi bokalom Astra ili Atria, klasična udobnost i stil dolaze zajedno. S ukupnom zapreminom od 2,4 ili 3 litra i kapacitetom filtrirane vode od 1,2 litra, odnosno 1,5 litara ovaj bokal omogućava dovoljno vode za celu porodicu. Ergonomski oblik omogućava jednostavno skladištenje u vratima frižidera, dok ručno podesivi indikator osigurava da uvek znate kada je vreme za zamenu filtera. Dva različita poklopca (zatvoreni i rešetkasti) dodatno olakšavaju korišćenje i održavanje.Pravi su izbor za one koji cene modernost i sofisticiranost.

  • Dafi Luna

Sa ukupnom zapreminom od 3,3 litra i kapacitetom filtrirane vode od 1,5 litara, ovaj bokal donosi eleganciju u svaki prostor. Precizno zaobljen za dobar protok vode i preklopnim poklopcem, Luna je više od običnog bokala – to je dodatak vašem stilu.

  • Zaštita zdravlja i okoline

Svi Dafi bokali i filteri izrađeni su od propena (PP plastike) i 100% su bez bisfenola (BPA free), pružajući vam sigurnost i pouzdanost. Zamena filtera preporučuje se nakon filtriranja 100 – 150 litara vode ili nakon mesec dana i na taj način uvek ćete imate svežu i čistu vodu pri ruci.

Svi elementi bokala mogu se prati u mašini za pranje suđa, osim poklopca sa LED indikatorom, koji se preporučuje ručno prati kako bi se izbeglo oštećenje elektronike.

  • I još malo o bokalima za filtriranje vode
image

Jedna od glavnih prednosti korišćenja bokala za filtriranje vode je u tome što poboljšava kvalitet vode iz slavine, koja inače dolazi iz vodovoda. Kroz proces filtriranja, voda postaje osvežavajuća i bez nečistoća, čime se osigurava da je dobra za piće ili za pripremu omiljenih jela. Bokal za filtriranje takođe sprečava nakupljanje kamenca u bokalima, čime se produžava njihov životni vek i održava ih u optimalnom stanju.

Što se tiče sigurnosti filtrirane vode za decu i bebe, preporuke institucija poput Poljskog Instituta za majku i dete sugerišu da je filtrirana voda sigurna za piće i pripremu obroka za decu stariju od 1 godine nakon prokuvavanja. Važno je imati na umu da mineralni sastav vode može varirati zavisno od izvora i zemlje porekla i da je stabilan sastav posebno važan za novorođenčad.

Ukratko, bokali za filtriranje vode pružaju jednostavan, siguran i koristan način za čistu i kvalitetnu vodu za piće i pripremu hrane, čime se poboljšava ukupno iskustvo konzumiranja vode u svakodnevnom životu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *