Dani velikih sniženja – Crni petak, pink boje

x Blog Crni petak

Velika šoping groznica u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Crni petak, pink boje traje do 29. novembra.

Sedmodnevni praznik kupovine Crni petak, pink boje dešava se samo jednom u godini i zato ga svi s nestrpljenjem čekaju. O tome svedoči i velika gužva u svim Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Ovogodišnji Crni petak, pink boje doneo je najbolje i najveće popuste ikada, verovali ili ne i do 55 %. Više od 220 proizvoda možete kupiti na sniženju. Sve što ste oduvek želeli i ono o ćemu ste maštali možete da priuštite sebi ili onima do kojih vam je stalo po fantastično niskim cenama. Vrhunske proizvode poznatih brendova i različite kategorije proizvoda možete da kupite na popustu. Belu tehniku, male kućne aparate, IT, telefoniju, periferiju, TV, audio, video. Ove dane možete iskoristitii i za kupovinu poklona za predstojeće Božićne i novogodišnje praznike ili rođendane, godišnjice.

Pitali smo Zaječarce šta misle o ovom prazniku kupovine, kao i da li su zadovoljni ponudom i cenama.

“Ponuda je super, kao i cene. Porodično smo u šopingu”.

“Mnogo je uređaja na popustu. Gledam i razgledam i sigurno ću nešto i da kupim. Nisam ni znao za ovaj Crni petak, pink boje a informisao sam se preko društvenih mreža i došao. Sigurno ću nešto kupiti”.

“Požurite jer još malo je ostalo vremena.Danas sam gledao, a sutra ću doći”.

Akcija je super. Svako bi trebao da dodje da pogleda i kupi šta mu treba i iskoristi popuste. Ovo je odlična prilika, jer je sve povoljno”.

Ponuda i cene nikada bolje, a para nikada manje, ali ono što nam je potrebno bolje je kupiti na Crni petak nego po regularnim cenama, svakako. Mi smo kupili usisivač za pepeo i to nam je trenutno prioritet”.

Uvek smo zadovoljni Tehnomedia cenama i ponudom i uslugom i sve pohvale za njih, zaista”.

Ponuda je ekstra i najbolja u gradu. Upravo sam kupio televizor. Najbolji su”.

Nismo još odlučili koji ćemo model zamrzivača da kupomo, ali nam je penzija mala pa ćemo na kredit, jer ne možemo u kešu”.

“Cene su pristupačne, a kvalitet robe odličan. Uslovi kao i prodavci su dobri tako da nemam nikakve zamerke”.

“Kupio sam secka. Cene su dobre i tehnomedia je ove godine baš izašla u susret kupcima tako da ima baš velikih popusta. Za akciju sam saznao preko interneta i tu se uglavnom informišem o svemu. Moram da priznam da sam štedeo za ovaj Crni petak, pink boje da kupim više stvari koje su mi potrebne po nižoj ceni”.

Zbog celokupne zdravstvene situacije i u Tehnomedia prodavnicama preduzete su sve mere predostrožnosti i zaštite zbog korona virusa. Obavezno je nošenje zaštitne maske, poštovanje distance od najmanje 2 metra, dezinfekcija ruku, kao i ograničen broj osoba u prodavnici. Ako ne volite gužvu možete odabrati i online kupovinu i poručiti željene aparate, uređaje, tehniku i proizvode iz fotelje na: www tehnomedia.rs ili pozvati naš kol centar na 011 44 44 999.

Crni petak, pink boje u Tehnomedia prodavnicama traje do nedelje 29. novembra. Iskoristite ove dane velikih sniženja. Količine su ograničene. Požurite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *