Produženo radno vreme Call centra

x Blog

Tokom akcije Crni petak, pink boje Call centar Tehnomedie radi produženo. 27. i 28. novembra od 8 do 20 sati, dok će u nedelju 29. novembra radititi od 10 do 15 sati.

Ako želite da izbegnete velike gužve ili da se osećate potpuno sigurno, Tehnomedia vam je obezbedila i mogućnost online kupovine putem sajta www tehnomedia.rs ili jednostavno okrenite broj Call centra 011 44 44 999 i poručite određeni proizvod sa naše stranice.

Zaposleni u Call centru će primiti vaše porudžbine, pomoći vam oko izbora nekog proizvoda, posavetivati i odgovoriti na svako vaše pitanje. Imate mogućnost da ne izlazite iz svog doma već da neki od proizvoda koji se nalazi na sniženju i do 55 % poručite telefonom. Više od 220 artikala po fantastično niskim cenama donosi vam ovogodišnji Crni petak, pink boje. Pruža vam se idealna prilika da obavite sigurnu i bezbednu kupovinu jednostavno i lako iz fotelje. Pozovete Call centar ili ukucajte adresu Tehnomedie i u par koraka poručite željeni proizvod: efikasno, sigurno, jednostavno, brzo i lako.

Bezbednan šoping moguće je obaviti i na ovaj način. Zato telefon u ruke i pozovite Call centar Tehnomedie što pre, jer su zalihe ograničene. Požurite!!! Sedmodnevna Tehnomedia akcija najvećih sniženja – Crni petak, pink boje traje do 29. novembra

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *