Otvorena Tehnomedia na Vračaru

x Beko Vracar

Svečano otvorena još jedna Tehnomedia prodavnica u Beogradu. Ovo je 7. po redu maloprodajni objekat u prestonici i 47. u zemlji.

Novi maloprodajni objekat Tehnomedie nalazi se u ulici Cara Nikolaja II broj 41.

Odlična atmosfera i velika gužva ispred novootvorene Tehnomedia prodavnice najavljivale su dobar početak, a po rečima prisutnih kupaca biće ovo pravo mesto dobre kupovine.

  n

“Iznenađeni smo odličnim izborom robe i cenama, koje su prilagođene svakom džepu”, istakao je Miloš Petrović.

“Došao sam sa namerom da kupim laptop detetu za školu, s obzirom na online nastavu. Prijatno sam iznenađen cenama i uslovima kupovine”, rekao je Saša Jovanović.

“Vidim da je dosta proizvoda na akciji i popustima i moram da budem iskrena htela sam samo da malo detaljnije razgledam šta sve imate u radnji, ali sam odlučila neplanirano da kupim mikser i možda mi se posreći i dobijem neku vrednu nagradu, koje kako sam čula redovno delite prilikom otvaranja novih prodavnica. Svaka čast, jer to što vi poklnjate je vredno i skupo”, iskrena je bila Sofija Golubović.

  n

Na 160 kvadrata smešteno je je sve ono što vam je potrebno kako biste opremili dom ili poslovni prostor. Šest ljubaznih prodavaca pokazaće vam i predstaviti u svakom trenutku bogat asortiman tehnike i robe za svačiji ukus i potrebu. 

Tri 47. kupca: Srđan Jovanović, Mladen Skendžić i Maja Bogdan srećni su dobitnici vrednih poklona. U ime kompanije Tehnomedia centar d.o.o prodavci su im uručili: televizor, ugradnu ploču i usisivač.

  n

Srđan Jovanović je bio 47. kupac i na dar je dobio veliki FOKS DLED televizor dijagonale 50″ (127 cm). Ovaj model nosi oznaku 50DLE788 android 9.0 4K, a redovna cena ovog tv uređaja je 44 450 dinara.

  n

Mladen Skendžić ( 94. kupac ) je od Tehnomedie dobio na poklon WHIRLPOOL ugradnu ploču model AKT 8190/BA. Ova rerna košta 28 880 dinara.

  n

Maja Bogdan je bila 141. kupac i na poklon joj je uručen izuzetan BOSCH USISIVAČ BBH32101. Cena ovog akumulatorskog usisivača je 28 330 dinara.

U najnovijem Tehnomedia maloprodajnom objektu koji se nalazi u samom srcu Beograda, na Vračaru u ponudi je veliki izbor raznih aparata za domaćinstvo, bela i ugradna tehnika, najnoviji IT uređaji, televizori, laptopovi, tableti i desktop računari, audio i video uređaji najmodernije generacije i još mnogo toga.

Radno vreme prodavnice je radnim danima od 9 do 21 sat, a subotom od 9 do 19.

Na otvaranju prisutni su se pridržavali svih propisanih mera i pravila radi predostrožnosti zbog širenja korona virusa. Svi su nosili maske, poštovala se propisana distanca između ljudi, na ulazu su se koristila dezinfekciona sredstva i u prodavnici je u svakom trenutku bio određeni broj potrošača koji je propisan pravilima.

Tehnomedia se ovde ne zaustavlja i dalje širi svoju maloprodajnu mrežu. Svečano otvaranje 48. maloprodajnog objekta zakazano je za 3. decembar u Vršcu.

  n
  n
bgd
  n
  n
  n
  n x
  n x
  n x
  n
bgd
  n x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *