Dvostruko slavlje u Aleksincu i Majdanpeku

blog x

Dve naše prodavnice u Aleksincu i Majdanpeku obeležavaju rođendan i poklanjaju popuste.

Sa velikom radošću želimo da vas obavestimo da naša prodavnica u Majdanpeku slavi 15, a u Aleksincu 10 godina postojanja i rada. Ovo je poseban trenutak za nas i želimo da ga podelimo sa svima vama koji ste bili deo naše priče tokom ovih godina.

Od trenutka kada smo otvorili svoje radnje, cilj nam je bio da vam pružimo najbolje moguće iskustvo kupovine. Trudili smo se da ponudimo širok izbor proizvoda visokog kvaliteta, prilagođenih vašim potrebama i željama. Vaša podrška i lojalnost su bili ključni faktori za naš uspeh i rast tokom proteklih godina.

U znak zahvalnosti, želimo da vam se odužimo na najbolji mogući način. Pripremili smo popuste i pogodnosti, kako biste uštedeli i pronalašli sjajne proizvode po povoljnim cenama.

Od 1. do 3. juna i u čast ovog posebnog jubileja darujemo slavljeničke popuste.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.)

Divan dan u Aleksincu i Majdanpeku

15 i 10 godina rada je poseban prekretnica za nas, ali i za vas koji ste nam bili verni tokom ovog perioda. Ova godišnjica je prilika da se osvrnemo na sve uspehe i izazove koje smo zajedno prebrodili i da proslavimo našu zajedničku priču.

Hvala vam što ste bili deo naše radnje tokom proteklih godina. Vaša podrška je neprocenjiva i mi smo vam veoma zahvalni. Radujemo se što ćemo vam pružiti još bolje iskustvo kupovine u budućnosti i nastaviti da gradimo našu zajednicu.

Pridružite nam se u našem slavlju i iskoristite neverovatne ponude koje smo pripremili samo za vas.

blog x
  • Nalazimo se u staroj Robnoj kući u Aleksincu, pri centru grada i šetalištu u Knjaza Miloša 20. Na 100 kvadratnih metara izložili smo artikle različitih namena. Najbolje brendove na jednom mestu, stručne prodavce, povoljne cene i odloženo plaćanje potražite na ovom mestu.
blog x

*Do nas stižete lako. Nalazimo se u centru Majdanpeka, pored Poštanske štedionice i Osnovne škole “ Velimir Markićević” u ulici 28. Mart 13. Na 112 kvadratnih metara smestili smo veliki izbor proizvoda vodećih svetskih i domaćih brendova po akcijskim cenama.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Vaša podrška je ključna za naš uspeh i mi smo vam zahvalni na svakoj poseti koju nam uputite. Želimo da naša prodavnica bude mesto gde se osećate dobrodošlima i gde možete pronaći sve što vam je potrebno po pristupačnim cenama. Verujemo da će naš rođendanski popust biti sjajna prilika da nabavite potrebne kućne aparate ili pronađete savršen poklon za sebe ili nekoga koga volite.

Hvala vam što ste deo naše prodavnice i što ste nam pružili priliku da vam služimo. Radujemo se vašem dolasku tokom našeg rođendanskog slavlja i nadamo se da ćete uživati u sjajnim popustima i iznenađenjima koje smo pripremili samo za vas.

Zahvaljujemo se na vašoj podršci i poverenju koje ste nam ukazali tokom proteklih godina.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *