Ekipa Tehnomedie iz Novog Sada pokazala da je najbolja i na sportskom terenu

Untitled design

Tim Tehnomedie je bio bolji i dominatntniji u malom fudbalu i izvojevao pobedu nad ekipom Buda tim rezultatom 3:2.

Na tradicionalnom turniru Fortuna liga malog fudbala u Novom Sadu u okviru biznis lige ekipa Tehnomedie je pokazala da je najbolja i na sportskom terenu. Ozbiljnom borbenošću ostvarila je prednost i do samog kraja bila bolja i savladala Buda tim rezulatom 3:2.

This image has an empty alt attribute; its file name is 293561060_3174861762776003_4144093355508537181_n-1024x768.jpg

Ekipa Tehnomedie igrala je u sastavu: Zoran Ignjatović, Veljko Bulatović, Dragan Modić, Vladimir Ignjatović, Dejan Tonković, Strahinja Ćorović, David Radosavljević, Nemanja Dmitrašinović i Ivan Vuković.

Golove za naš tim postigli su: Vladimir Ignjatović, Nemanja Dmitrašinović i David Radosavljević.

Za igrača utakmice proglašen je Vladimir Ignjatović.

Veliki broj ljubitelja futsala pratio je ovaj turnir. Naš tim iz Novog Sada je pokazao da osim što voli mali fudbal odlično ga i igra. Kako kažu, dobro su se i zabavili, a sjajan način povezivanja je i kroz sport.

“Dali smo sve od sebe i pobedili, a dodatni motiv su nam bili i navijači i ljudi sa tribine koji se nisu štedeli i gromoglasno navijali i reagovali na svaki naš potez na terenu. Drago nam je što se okupio ovoliki broj ljudi. Mi se prvi put takmičimo i sami smo se organizovali i prijavili za učešće. Pokazali smo da smo najbolji i na terenu. To naše zajedništvo, sloga i timski duh su nas i doveli do pobede, pored naravno i umeća sa loptom. Utakmica je protekla u sjajnoj atmosferi, a čestitamo i Buda timu na fer i korektnoj igri.”

   n x

Naredna utakmica je zakazana za 15. avgust, a pauzu će, kako su najavili naši igrači, iskoristiti da se uigraju, a imaće i prijateljske utakmice.

Organizatori ovog sportskog događaja su članovi neformalne grupe Grmečlije okupljene na društvenim mrežama i u sportskim aktivnostima. Utakmica je odigrana u Sportskom centru Meridiana u Novom Sadu.

Zahvaljujemo se publici na dobroj poseti i bodrenju naših momaka. Idemo dalje, jače i bolje do kraja. Srećno!!!

   n x
   n x
   n  x
   n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *