Ekskluzivni popusti u: Jagodini, Novom Sadu, Trsteniku i Beogradu

blog x

Četiri prodavnice u četiri grada i tri slavljenička dana u: Jagodini, Novom Sadu, Beogradu i Trsteniku povodom Tehnomedia rođendana.

Uzbudljivo slavlje stiže u četiri naša grada – Jagodini (Vuka Bojovića 4), Novom Sadu (Rumenačka 150), Trsteniku (Dr Radomira Milunovica Mure 2) i Beogradu (Kolarčeva 7, Terazije)! Pridružite nam se u proslavi rođendana naših prodavnica uz neodoljive popuste i posebne pogodnosti.

Ovaj poseban dan označava važnu etapu u našoj priči, a vi, naši dragi kupci, ključ ste našeg uspeha. Zato smo odlučili izraziti našu zahvalnost ponudom ekskluzivnih popusta i posebnih pogodnosti.

Od 21. do 23. decembra očekuju vas trodnevni popusti:

  • Popust od 20% na male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% na belu tehniku, televizore, audio i video opremu, IT i telefone.
Add

Naša prodavnica u Jagodini slavi svoj 5. rođendan, a s ponosom stojimo pred vama kao pouzdan izbor za kvalitetne aparate i uređaje. Nalazimo se u Tržnom centru “Biser”, u blizini Vivo parka na adresi Vuka Bojovića 4. Da bismo obeležili ovu posebnu priliku, pripremili smo neodoljive popuste na naš asortiman, omogućavajući vam da uživate u najnovijim inovacijama po povoljnim cenama.

Hvala vam, dragi kupci, na dugogodišnjoj podršci i poverenju. Vaša prisutnost čini našu priču posebnom. Radujemo se budućim godinama poslovanja i obećavamo da ćemo nastaviti biti vaša prva destinacija za belu i crnu tehniku, uz garantovanu kvalitetu usluge.

  • Sa vama smo radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.
Add

U Novom Sadu u Tržnom centru Merkur u Rumenačkoj 150, naša prodavnica obeležava svoj rođendan i 2 godine uspešnog poslovanja. Tokom ovog vremena, postali smo sinonim za pouzdanost i kvalitet uređaja, pružajući vam najnovije aparate i vrhunsku uslugu. Da bismo proslavili ovu posebnu priliku, pripremili smo iznenađenja i posebne akcije za naše kupce, tako da mogu uživati u još boljim cenama i dodatnim beneficijama.

Hvala svima koji su nas podržali tokom ovih godina. Nastavićemo raditi sa istom strašću i posvećenošću kako bismo i dalje bili vaša omiljena destinacija za kupovinu.

  • Radno vreme radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 21 sat.
Add

U Trsteniku, u samom centru grada, između suda i opštine u Dr Radomira Milunovica Mure 2 nalazi se naša Tehnomedia prodavnica i obeležava svoj 5. rođendan. Ponosno stojimo pred vama kao pouzdan izbor za sve vaše potrebe u vezi sa kućnim aparatima i uređajima. Od frižidera do televizora i svega između, opremite svoj dom i poslovni prostor na jednom mestu. Tim povodom, pripremili smo posebne akcije popusta.

Hvala vam što ste nas podržali i omogućili nam rast i razvoj zajedno sa ovim prelepim gradom. Nastavićemo se truditi da budemo vaš prvi izbor kada je u pitanju tehnika, jer vaše zadovoljstvo ostaje naša glavna misija.

  • Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.
image

Naša ekskluzivna prodavnica, smeštena na popularnom sastajalištu za Beograđane, Terazijama, postala je sinonim za vrhunsku uslugu i širok izbor proizvoda. Slavimo treći rođendan! Tri godine ljubavi prema tehnologiji, inovacijama i vama, našim dragim kupcima. U Kolarčevoj 7 pripremili smo sjajne popuste na širok asortiman proizvoda – od malih kućnih aparata do velikih uređaja renomiranih svetskih brendova. Želimo vam omogućiti pristup vrhunskoj tehnologiji po pristupačnim cenama, jer smo uvereni da kvalitet ne mora biti nedostižan. Bez obzira da li tražite najnoviji pametni uređaj, kućni aparat koji će olakšati vaš svakodnevni život ili veliki televizor za porodično uživanje, mi smo tu da vam pružimo najbolje.

Vaša podrška je ono što nas motiviše da stalno rastemo i unapređujemo našu ponudu. Radujemo se budućnosti i nastavku zajedničkog putovanja kroz svet tehnologije. Posetite nas u našoj prodavnici na Terazijama i iskoristite posebne rođendanske popuste kao izraz naše zahvalnosti vama.

  • Radno vreme radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 17 sati.

Vaša podrška nam znači sve i radujemo se što ćemo zajedno proslaviti ovaj poseban trenutak. Hvala vam još jednom na vernosti i podršci. Vidimo se u našim prodavnicama!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *