Electrolux EcoLine – Najviša efikasnost pranja i sušenja veša uz istovremenu uštedu sredstava i resursa.

blog x


Electrolux EcoLine donosi revolucionarnu tehnologiju za pranje i sušenje veša. Ovi napredni uređaji postavlja nove standarde u efikasnosti i štednji.

U današnjem ubrzanom načinu života, vreme je dragoceno. Kada je reč o kućnom poslu, nema ničeg važnijeg od efikasnog pranja i sušenja veša. Upoznajte Electrolux EcoLine mašinu za pranje i sušenje veša – inovativno rešenje koje će vam pomoći da uštedite vreme, energiju i novac, dok istovremeno čuvate životnu sredinu.

  • Efikasno pranje i sušenje u jednom uređaju: Jedan od najvećih izazova u modernom životu je ograničen prostor i vreme. Electrolux EcoLine mašina za pranje i sušenje veša je odgovor na ove izazove. Ovaj uređaj kombinuje funkcije pranja i sušenja u jednom, čime vam omogućava da uštedite prostor u svom domu i vreme koje biste inače potrošili na presipanje veša iz jedne mašine u drugu. Takođe, možete unaprediti efikasnost pranja i sušenja, smanjujući potrebu za multipletnim ciklusima.
  • Energetski efikasna tehnologija: Dizajnirane su sa fokusom na energetsku efikasnost. Koriste naprednu tehnologiju kako bi smanjili potrošnju vode i električne energije tokom ciklusa pranja i sušenja. Ovo znači da ne samo da ćete štedeti novac na računima za komunalije, već ćete takođe doprineti očuvanju resursa naše planete. Energetski su najefikasnije rešenje za pranje i sušenje veša. Do 55% manje potrošnje energije tokom sušenja, odnosno do 96% manje potrošnje vode prilikom upotrebe pare.
  • Podesive opcije za prilagođeno pranje: Electrolux EcoLine mašina za pranje i sušenje veša dolazi sa mnogim podesivim opcijama pranja, što znači da možete prilagoditi ciklus pranja specifičnim potrebama vašeg veša. Bez obzira da li perete osetljive tkanine ili teže zaprljane komade veša, ovaj uređaj će se prilagoditi i pružiti vam optimalne rezultate.
  • Intuitivni interfejs za lakšu upotrebu: Niko ne želi da provodi sate proučavajući uputstva za upotrebu. Electrolux EcoLine mašina za pranje i sušenje veša dolazi sa intuitivnim interfejsom koji je jednostavan za korišćenje, čak i za one koji nisu vešti u tehnologiji. Pomoću nekoliko jednostavnih koraka možete brzo postaviti željeni ciklus pranja i sušenja.
  • Estetski dizajn za moderan dom: Ne samo da je mašina funkcionalna, već se i ističe svojim modernim dizajnom koji će se uklopiti u svaki savremeni dom. Ovaj uređaj nije samo praktičan, već će dodati estetsku vrednost vašem prostoru.

Iz ponude izdvajamo modelEW9W161BC

image

Electrolux mašina za pranje i sušenje veša je vrhunski uređaj koji kombinuje funkcionalnost pranja i sušenja u jednom. Ovo znači da više ne morate prebacivati veš iz jedne mašine u drugu – samo ubacite prljav veš i ovaj uređaj će obaviti sve.

Ovaj model nudi impresivan niz naprednih funkcija za pranje i sušenje veša, postavljajući standarde u efikasnosti i nezi odeće. Sa kapacitetom pranja od 10 kg i sušenja od 6 kg, ovaj uređaj obezbeđuje pouzdano pranje i sušenje veša svih vrsta tkanina, uključujući osetljive materijale kao što su svila i paperje. Sistem DelicateCare sa toplotnom pumpom je posebno dizajniran da pruži najbolju negu vašoj odeći. Prilagođava se niskim temperaturama i nežnom kretanju bubnja za svaku vrstu tkanine, čime se smanjuje broj nabora na odeći, čak i na svilenim komadima.

Pored toga, program SteamCare koristi paru kako bi obnovio vašu odeću i smanjio naboranost, čime se smanjuje potreba za peglanjem i produžava životni vek tkanina. FreshScent sistem dodatno osvežava odeću između pranja, čineći je mirišljavom i spremnom za nošenje. Aplikacija MyElectrolux vam omogućava daljinsko upravljanje uređajem putem pametnog telefona, uz korisne funkcije kao što je Care Advisor za stručne savete o pranju, i MyFavourites za čuvanje omiljenih podešavanja za često nošene komade odeće.

SensiCare sistem automatski prilagođava ciklus pranja prema količini veša, čuvajući resurse i održavajući odeću u odličnom stanju. PerfectCare 900 vam pruža mogućnost da odaberete režim rada prema vrsti tkanine, obezbeđujući savršeno pranje i sušenje za svaku situaciju. Ovaj sistem takođe omogućava brzo pranje i sušenje manjih količina veša za samo 3 sata. Sistem za ispiranje bez pene doprinosi optimalnom ispiranju deterdženta iz odeće, čineći je mekom i prijatnom za nošenje. Uz Electrolux mašinu za pranje i sušenje veša model EW9W161BC, ne samo da ćete efikasno obavljati poslove pranja i sušenja veša, već ćete i produžiti životni vek vaše odeće i uživati u svežoj i besprekorno čistoj garderobi.

Zaključak

Sa svojom energetski efikasnom tehnologijom, podesivim opcijama i jednostavnim interfejsom, ovaj uređaj vam omogućava da efikasno obavljate kućne poslove, čuvate vreme i energiju, dok istovremeno brinete o životnoj sredini. Investicija u Electrolux EcoLine je investicija u bolju i održivu budućnost vašeg doma.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *