Alfa Plam vaš partner za efikasno grejanje: Dukserica kao poklon uz kupovinu

blog x

U vremenskom periodu od 15. septembra pa sve do 15.oktobra 2023. ili dok traju dostupne zalihe, svaka kupovina Alfa-Plam proizvoda iz naše trenutne posebne ponude donosi vam pravo na besplatan poklon – udobnu duksericu.

U današnjem svetu, gde se energetska efikasnost i očuvanje životne sredine postavljaju kao prioriteti, izbor pravog sistema za grejanje postaje ključan za udobnost i ekonomičnost vašeg doma. Jedna od kompanija koja se ističe u ovoj oblasti je Alfa Plam, sa svojom bogatom istorijom i inovativnim proizvodima.

alfaplamsept x

Akcija

  • Alfa-Plam proslavlja jubilej sa vama! Od 15. septembra do 15. oktobra ili dok traju zalihe, za svaku kupovinu Alfa-Plam šporeta, peći i kamina iz naše specijalne ponude na poklon dobijate besplatnu duksericu.

    *Kupac stiče pravo učešća u akciji slanjem kopije fiskalnog računa sa ličnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt telefon) najkasnije do 25.10.2023. godine na adresu: Alfa Plam AD, ul. Radnička 1, 17500 Vranje, sa naznakom „Za učešće u akciji Mi slavimo jubilej, Vi dobijate poklon!“ ili skenirano na e-mail: akcija@alfaplam.rs. Na fiskalnom računu mora biti jasno naveden model proizvoda za koji je račun izdat, broj fiskalnog računa, datum izdavanja i podaci maloprodaje koja je izdala račun, kako bi kupac ostvario pravo na poklon. Jedan fiskalni račun se može poslati samo jednom. Distribucija poklona biće izvršena u periodu od 20.09. do 31.10.2023. godine.
image

U ovom blog tekstu, istražićemo zašto je Alfa-Plam odličan izbor kada je u pitanju grejanje

Bogata istorija kvaliteta: Alfa-Plam je prisutan na tržištu već decenijama, a tokom tog vremena stekao je reputaciju kompanije koja se fokusira na visok kvalitet proizvoda. Njihovi proizvodi su poznati po trajnosti i pouzdanosti, što znači da možete očekivati dug životni vek sistema za grejanje.

Raznovrsna ponuda: Bez obzira na vaše potrebe za grejanjem, Alfa Plam ima rešenje za. Njihova ponuda obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući peći na drva, peći na pelet, kotlove na čvrsta goriva i mnoge druge opcije. Ovo vam omogućava da pronađete tačno ono što vam odgovara, bez obzira na veličinu vašeg doma ili budžet.

  • Šporeti na čvrsto gorivo

Alfa-Plam šporeti su dizajnirani za pripremu hrane na tradicionalan način, koristeći čvrsto gorivo kao izvor toplote. Oni su praktični, ekonomični i dodaju rustičan šarm vašoj kuhinji. Sinonim su za pouzdanost i dugotrajnost. Ovi šporeti su dizajnirani sa fokusom na efikasnost i štednju goriva. Koristeći naprednu tehnologiju, Alfa Plam šporeti brzo dostižu visoke temperature za pripremu hrane. Raznovrsni modeli omogućavaju vam da pronađete pravi šporet za svoje kulinarske potrebe. Alfa Plam šporeti na čvrsto gorivo su ekološki prihvatljivi, smanjujući emisiju štetnih gasova. Bez obzira da li kuvate za porodicu ili prijatelje, ovi šporeti će ispuniti vaše zahteve za kvalitetom i performansama.

  • Peći na čvrsto gorivo

Peći ove marke dolaze u različitim veličinama i stilovima, od modernih do klasičnih. One su idealne za grejanje manjih i većih prostora, a neki modeli dolaze sa opcijom kuvanja i pripreme hrane. Njihova izdržljivost i kvalitet čine ih pouzdanim izborom za duži vek trajanja. Opremljeni najnovijom tehnologijom, ove peći omogućavaju precizno podešavanje temperature. Raznolika ponuda modela omogućava izbor peći koja odgovara veličini i potrebama vašeg prostora. Alfa Plam peći često imaju visoku energetsku efikasnost, što vam pomaže u štednji energije i troškova. Svojom ekološkom odgovornošću, smanjuju negativan uticaj na okolinu i emisiju štetnih gasova.

  • Kamini na čvrsto gorivo

Alfa-Plam kamini su estetski privlačni i funkcionalni. Oni pružaju toplinu i ambijent u vašem domu, stvarajući prijatan prostor za opuštanje. Spajaju estetiku i funkcionalnost. Ovi kamini su napravljeni od visokokvalitetnih materijala za dugotrajnu upotrebu. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, pružaju efikasno grejanje i brzo postizanje željene temperature. Raznoliki dizajni omogućavaju vam da pronađete kamin koji se savršeno uklapa u vaš enterijer. Kamini su ekološki prihvatljivi. Uživajte u toplini i udobnosti uz Alfa Plam kamine na čvrsto gorivo tokom hladnih zimskih dana.

Energetska efikasnost: Alfa-Plam kontinuirano radi na unapređenju energetske efikasnosti svojih proizvoda. Njihovi modeli su dizajnirani tako da maksimalno iskoriste energiju i smanje potrošnju goriva, čime čuvaju vaš novčanik i okolinu. Šporeti na čvrsto gorivo ove marke dizajnirani su da maksimalno iskoriste energiju iz drveta, uglja ili peleta, čime se smanjuje gubitak toplote i potrebna količina goriva. Ovo znači da ćete manje trošiti na gorivo, a istovremeno ćete efikasnije grejati svoj dom. Pored toga, čvrsta goriva poput drveta i uglja su obnovljivi resursi, što znači da su održivi izvori energije. Korišćenjem ovih goriva u Alfa-Plam proizvodima, možete doprineti smanjenju emisije štetnih gasova i smanjenju vašeg ekološkog otiska.

Inovacija i tehnologija: Kao lider u industriji grejanja, Alfa-Plam je posvećen inovacijama. Njihovi proizvodi su opremljeni najnovijom tehnologijom, uključujući pametne kontrole, daljinski pristup i mnoge druge funkcije koje olakšavaju upravljanje vašim sistemom za grejanje.

Ekološka svest: Takođe vodi računa o zaštiti životne sredine. Njihovi proizvodi su dizajnirani kako bi smanjili emisiju štetnih gasova, što doprinosi očuvanju prirode. Korišćenjem peći na pelet, na primer, možete smanjiti zagađenje.

Kvalitetna korisnička podrška Alfa-Plam ne nudi samo odlične proizvode, već i vrhunsku korisničku podršku. Njihovi stručnjaci su tu da vam pomognu sa instalacijom, održavanjem i svim pitanjima koja imate u vezi sa vašim sistemom za grejanje. Naravno prilikom kupovine Tehnomedia prodavci odgovoriće na sva vaša pitanja i pomoći oko izbora i kupovine.

Upotreba peleta kao alternativa

Pored tradicionalnih čvrstih goriva, takođe nudi rešenja za grejanje peletom. Pelet je komprimirani oblik biomase i predstavlja ekološki prihvatljiviju alternativu fosilnim gorivima. Pelet šporeti i peći Alfa-Plam omogućavaju preciznu kontrolu temperature i jednostavno punjenje gorivom.

Zaključak

Alfa-Plam šporeti na čvrsto gorivo, peći i kamini pružaju efikasne i održive opcije za grejanje i pripremu hrane. Njihova kombinacija visoke energetske efikasnosti i upotrebe obnovljivih resursa čini ih privlačnim izborom za ekološki osvešćene potrošače. Bez obzira na vaše potrebe i stil, ovi modeli imaju širok izbor proizvoda koji će vam pomoći da uživate u toplini i udobnosti svog doma.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *