Višenamenski aparat za pripremu obroka: Od predjela do dezerta

blog x

Višenamenski aparat na struju je revolucionarno kulinarsko pomagalo koje omogućava pripremu svih vrsta jela, predjela i dezerta s lakoćom.

Ovaj višenamenski aparat na struju je pravi superheroj u kuhinji! On ne pravi razliku između doručka, ručka ili večere – za njega su svi obroci jednako važni. Zamišljamo ga kao Marvelovog junaka. Nema više potrebe za pozivanjem različitih kuvara ili supermoći za svaki obrok. On će brzo i efikasno pripremiti sve, od omleta za doručak, preko sočnog pečenja za ručak, do raskošnih dezerta za večeru. Zato, ako želite da vaša kuhinja postane prava “kuhinja superheroja”, nabavite TEFAL CY754130 i pustite ga da se uhvati u koštac s kulinarskim avanturama!

Višenamenski aparat TEFAL CY754130 je izuzetno praktičan kuhinjski uređaj koji omogućava pripremu raznih jela i obroka koristeći različite funkcije poput prženja, kuvanja pod pritiskom i pečenja. S njegovim intuitivnim upravljanjem i raznovrsnim mogućnostima, olakšava svakodnevno kuvanje i pruža kulinarsku kreativnost u jednom uređaju.

  • Kupite ovaj aparat po super ceni dok traje akcija “Zimnica za čistu peticu” do 24. septembra.
image

U današnjem ubrzanom načinu života, svako domaćinstvo traži praktična rešenja za pripremu obroka koji će zadovoljiti sve ukuse i potrebe članova porodice. Tehnologija kuvanja pod visokim pritiskom se sve više nameće kao revolucionarni način pripreme hrane, a TEFAL CY754130 je specijalizovani-višenamenski kuhinjski aparat koji će vas osvojiti svojom efikasnošću.

Brže i jednostavnije

Aparat omogućava brzu pripremu hrane zahvaljujući tehnologiji kuvanja pod visokim pritiskom. Može biti vaša tajna za pripremu obroka do tri puta brže u poređenju sa tradicionalnim posuđem na plinskim ili električnim šporetima. Ovaj činilac je od suštinskog značaja u današnjem tempu života kada vreme često nedostaje, a glad ne čeka. Nema nadgledanja, jer je kuvanje automatsko. Kuvajte sva omiljena jela u Tefal električnom ekspres loncu i uštedićete i do 80% energije u poređenju sa tradicionalnim kuvanjem.

Svestrana priprema hrane

Može da pripremi sve, od predjela do dezerta. Ovaj aparat je odličan za pripremu supe, gulaša, čorbi, pečenja mesa, pirinča, paste, a takođe se može koristiti i za pripremu ukusnih dezerta kao što su kolači i puding. Poseduje 10 automatskih programa za kuvanje, menja najmanje 7 aparata! Dinstanje, supe, prženje, kuvanje na pari, pečenje, sous vide i krčkanje, kaša, jogurt i fermentiranje, podgrevanje, podesivi Chef režim, sve to dobijate u samo jednom aparatu. Bez obzira na to da li želite da pripremite obrok za celu porodicu ili se samo želite zasladiti, TEFAL CY754130 će ispuniti sve vaše kulinarske želje.

Praktičnost u vašoj kuhinji

Aparat je opremljen nizom funkcija koje čine kuvanje još praktičnijim. Korišćenje je jednostavno zahvaljujući intuitivnoj ploči. 1 taster za odabir programa pripreme, podešavanje temperature i vremena ili podešavanje odloženog starta. Digitalni ekran omogućava precizno podešavanje vremena i temperature, što osigurava savršeno pripremljene obroke svaki put. Odloženi start je moguć do 12 sati. Takođe, aparat ima i funkciju održavanja toplote, tako da vaš obrok ostaje svež i topao čak i ako se zadržite u drugim obavezama. Ne morate da brinete ako morate duže da se zadržite na poslu, jer ovaj aparat može da održi toplotu jela u njemu do 24 sata.

Zdravija priprema hrane

Tehnologija kuvanja pod visokim pritiskom zadržava više hranljivih vrednosti u hrani u poređenju sa tradicionalnim metodama kuvanja. Tako da ne samo da štedite vreme, već i čuvate vašu ishranu. Obroci su ukusni, mekši i sočniji.

Održavanje

Održavanje je lako. Posuda je sa izdržljivom nelepljivom oblogom. Dodaci se mogu prati u mašini za posuđe. Korpa za pripremu na pari, merna posuda, kašika za pirinač i kutlača

Aparat je bezbedan

Bezbednost mu pruža 12 sigurnosnih tačaka, uključujući bezbedan sistem oslobađanja pritiska, bez kontakta sa parom i bez rizika od opekotina.

Zaključak

TEFAL CY754130 je odličan dodatak svakoj modernoj kuhinji. Sa svojom sposobnošću da pripremi širok spektar jela, od predjela do dezerta, uz brzinu i praktičnost, ovaj aparat će vam pomoći da uštedite vreme i energiju, a istovremeno se posvetite kvalitetnoj pripremi hrane za sebe i svoju porodicu. Tehnologija kuvanja pod visokim pritiskom čini ga pravim izborom za sve one koji cene brzinu, efikasnost i ukusnu hranu. Ovaj višenamenski aparat je budućnost modernog kuvanja i odgovor na izazove današnjeg načina života.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *