Electrolux za savršenu kuhinju

x Elektrolux

Funkcionalna kuhinja potrebna je svakom domaćinstvu. Ugradni uređaji obogaćuju i štede prostor.

image

Electrolux od svog osnivanja u Švedskoj 1919. godine život čini boljim uvodeći brojne inovacije. Garantuju za sigurnost, kvalitet i dugotrajnost i daju vam petogodišnju garanciju. Svratite do Tehnomedia prodavnice i izaberite uređaje po svojoj meri. Na ovom mestu idealne kupovine očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Aspiratori tiho rade iznad ploča za kuvanje koje znaju koja je temperatura savršena za pripremu recepta, rerne znaju kada da dodaju pravu količinu pare, kako bi svaki obrok bio još ukusniji.

image

Mašine za pranje sudova imaju korpu koja se može podići pa ih možete lako puniti I prazniti.

Ugradne ploče i rerne su savremene, prostrane i praktične za korišćenje.

Zahvaljujući ugradnim Electrolux rernama jednostavno i brzo ćete pripremiti obroke pomoću naprednih tehnologija i funkcija koje imaju. Razlikuju se po snazi i zapremini. U zavisnosti od načina kuvanja odaberite i rernu. Kuvanje na pari  omogućava da dok toplota peče hranu i čini je hrskavom spolja, para zadržava vlagu unutra. Rezultat su neverovatno sočna jela. Rerna sa zasebnim roštiljem pruža više izbora prilikom pripreme obroka.

Rerna s ventilatorom isporučuje besprekorno ispečene torte i kolače zahvaljujući ravnomernom raspoređivanju topliote. Multifunkcionalna parna rerna može sve to zajedno, da griluje, peče i prži.Premaz protiv otisaka prstiju koje imaju Electrolux rerne čine njenu unutrašnjost besprekornom koja zahteva manje čišćenja. One brinu same o sebi, jer imaju mogućnost samočišćenja.

Izaberite Elektroluks ploču po svojoj meri. Kuvajte bezbedno na plinskoj, staklokeramičkoj, kombinovanoj ili indukcionoj ploči. Imaju neverovatn preciznu I pouzdanu kontrolu temperature.

image

S FlexiBridge tehnologijom možete povezati do 4 zone kuvanja u jednu, održavajući pritom ujednačenu i doslednu temperaturu svih posuda.

Electrolux iz svoje bogate ponude izdvaja ugradnu multifunkcionalnu parnu rernu čiji model nosi oznaku KOD3H70X . Bićete prezadovoljni brojnim mogućnostima koje vam pruža. Neponovljiv ukus imaće pečena piletina, lazanje, riba, mafini, pite i sve što poželite. Ima mehaničke prekidače i kontrole na uvlačenje, 9 funkcija kao i pizza mod. Tajmer je s 5 opcija podešavanja. Vrata poseduju dva izolaciona stakla i nežno zatvaranje Velvet Closing. Pečenje je moguće u 3 nivoa. Rerna ima i mogućnost brzog zagrevanja, dok ćete u njoj moći pomoću posebne funkcije da pripremite ukusno pecivo kao iz pekare.

Ova pametna rerna se sama čisti iskorišćavanjem snage vlage. Naime, isparava vodu na dnu rerne, a para rastvara tvrdokornu masnoću i ostatke koji su ostali na njenim površinama. Sam tok i proces prepreme hrane možete pratiti pomoću LED displeja.

Posebnim je čini i specijalni sistem koji pokreće kruženje toplote u celoj rerni tako da će sve biti podjednako pripremljeno i nema potrebe da okrećete i pomerate posudu. Ova tehnologija dovodi do toga da će se rerna zagrejati brže štedeći vreme i energiju. Poseduje i gril funkciju i još mnogo toga. Njena zapremina je 72 l. Prilikom kupovine ovog Electrolux modela dobićete: dva pleha, jednu rešetku i teleskopske vođice.

Za ukusna jela potrebna vam je dobra ugradna ploča. Elektroluks preporučuje model koji nosi oznaku EGE6172NOK .

Radi se o kombinovanoj ugradnoj ploči koja vam pruža mogućnost da koristite više izvora energije. Kako staklokeramičkih strujnih grejnih zona tako i plinskih gorionika. Proces kuvanja bez odlaganja je moguće početi zahvaljujući automatskom paljenju ploče. Inovativna tehnologija ove ploče ukoliko bi se plamen na gorioniku slučajno ugasio bi to prepoznala i detektovala i samim tim automatski odsekla dovod plina. Ima visokokvalitetne nosačw od livenog gvožđa koji su jaki i omogućavaju stabilnu podlogu za kuvanje.

Sa Electrolux uređajima ste na dobitku i bićete prezadovoljni. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ih po povoljnim cenama i najboljim uslovima kupovine i plaćanja.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *